Код: 6655552 Акумуляторний пилосос Rowenta RH9890WO

  • Артикул: RH9890WO
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе/Вологе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.99 л

Гарантія: 2 роки

Надзвичайний комфорт використання в поєднанні із сучасними технологіями
Це компактний, потужний, маневрений вертикальний бездротовий пилосос, який вміє не лише якісно прибирати пил, а й мити підлогу. Він стане гарним помічником для власників просторої квартири або приватного будинку, оскільки однієї зарядки знімної батареї вистачає для безперервного прибирання протягом 45 хвилин. Новий акумуляторний пилосос Rowenta займає мало місця при зберіганні та легко трансформується у портативну ручну модель. Характеристики й особливості: Rowenta RH9890WO привертає увагу завдяки дизайну. Ще більше ви полюбите пилосос після першого прибирання: він чудово справляється зі сміттям на кухні, пилом на килимах і меблях. Ви з легкістю можете перетворити його на зручну швабру, використовуючи спеціальну aqua-насадку, або ручний пилосос, незамінний під час прибирання в салоні авто. Конструктори передбачили можливість вибирати оптимальний рівень потужності (3 режими) та ергономічну ручку, яка дає змогу швидко запустити агрегат у роботу. Використовуйте додаткові щітки для ідеального прибирання у різних локаціях і контролюйте рівень заряду акумулятора, орієнтуючись на показання цифрового дисплея. Як купити? Звертайтеся до наших офіційних партнерів бренду, які вказані на сайті — щоб дізнатися ціну, робочі характеристики, варіанти оплати та доставки вподобаної моделі по Україні. Уся техніка ROWENTA забезпечена гарантіями - перевіряйте наявність талона при покупці.

DigitalForce двигун для потужного прибирання
Ефективне прибирання за допомогою нового двигуна DigitalForce: він оптимізує повітряний потік завдяки аеродинамічним лезам, автоматично регулюючи їх швидкість. Ця технологія забезпечує максимальну потужність всмоктування 130 AW.

Безмежна автономність завдяки знімним батареям.
Завдяки 7 елементам живлення та потужному 25,2В акумулятору батарея забезпечує високу та постійну потужність всмоктування до 45 хвилин. Легко приберіть ваш будинок без необхідності підзаряджати його. У разі потреби в додатковій потужності збільшіть годину роботи приладу до 1 року завдяки купівлі додаткового акумулятора.

Дисплей управління: миттєво адаптуйте свою потужність та автономність
Завжди слідкуйте за своєю потужністю та автономністю: контрольний дисплей у режимі реальної години ділиться інформацією про годину роботи та потужність. Це дає ідеальний баланс для оптимізації сеансів прибирання. Разом з 3-ма удосконаленими режимами, що відповідають усім вашим потребам: Екорежим, ідеально підходить для щоденних сесій прибирання. Велика автономність до 45 хвилин на Максимальній потужності для прибирання килимів, шерсті тварин і крупного сміття. Туброрежим для особливо тяжких завдань.

Технологія Flex: прибирає в 4 рази далі під низькими меблями*
Гнучкість поєднується з потужністю, щоб прибрати кожен сантиметр вашого будинку, забезпечуючи максимальний доступ для прибирання пилу у кожному кутку. Ваш пилосос дістане будь-де не залишаючи жодного шансу пилу. Крім того, завдяки своїй насадці Power LED Vision з підсвіткою пилососити темні місця ще простіше.* Порівняно з прямою трубкою, що не гнеться.

2-in-1: пилососити та миє підлогу одним рухом!
Прибирання без зусиль з економією часу завдяки насадці Aqua, яка дозволяє пилососити та мити одним рухом!

Stop&Go технологія
Пилосос паркується вертикально. Ідеально, якщо вам потрібно швидко відпочити від прибирання і залишити його будь-де!

Спусковий гачок: потужність під рукою
Завдяки запатентованому Rowenta тригеру Boost, ви тепер можете насолоджуватися потужністю у вас під рукою: у разі будь-якої повсякденної ситуації або додаткової потреби в потужності, натисніть на курок, щоб отримати потрібну потужність у точний момент!

Deep Power Led насадка
Прибирайте на будь-яких поверхнях, від твердої підлоги до килимів, завдяки новій унікальній основній насадці Deep Power LED Vision, що прибирає навіть великі шматочки сміття, наприклад, кукурудзяні пластівці чи арахіс. Насадка рухається до 180° зі своєю новою архітектурою та допомагає легко дістатися будь-яких місць без додаткових зусиль!

99% фільтрація
XForce Flex 11.60 пропонує максимальну гігієну та фільтрацію, фільтруючи до 99% частинок за допомогою фільтра Allergie. Захоплює всі частинки, аж до найменших, і вивільняє чисте повітря.

Легко чистити
Rowenta пропонує свій найбільший контейнер для пилки серед акумуляторних пилососів: до 0,9 л! Дизайн контейнера забезпечує можливість легкого доступу до резервуару для пилу та його спорожнення за мить ока, не виймаючи трубку. Крім того, увесь циклон, фільтр EasyWash і контейнер для пилу миються водою, що допомагає зберегти ваш прилад ідеально очищеним.

Aqua Kit: Великий асортимент аксесуарів
Насадка для миття підлоги Aqua Head з 2-ма мікрофібрами, мінітурбощітка для прибирання шерсті тварин, щілина насадка для важкодоступних місць, диванна щітка для ідеального очищення м'якої меблів, дві інтегровані легкі щітки Easy Brush, що завжди під рукою для прибирання на будь-яких поверхнях, база для автоматичного заряджання.

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Вологе

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,99

Додаткові насадки

Щілинна, щітки Easy Brush (2 шт), насадка для м'яких меблів, миюча насадка Aqua head, мінітурбощітка

Знімний ручний пилосос

Так

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Li-ion 25.2 В

Час роботи, хв

45

Час зарядки, хв

180

Особливості

Кількість швидкостей: 3

Час роботи на турборежимі: 8 хв

Індикатор часу (час заряджання)

Підсвічування щітки

Система очищення щітки

Рівень шуму, дБ

82

Фізичні параметри
Розміри, см

115 x 27.4 x 25.1

Вага, кг

5.1

Колір

Синій із сірим