Код: 6834301 Акумуляторний пилосос Rowenta RH9958WA

  • Артикул: RH9958WA
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.9 л

Гарантія: 2 роки

Гнучкий і інтелектуальний бездротовий пилосос для абсолютно нового досвіду прибирання
Акумуляторний пилосос XForce Flex 14.60 поєднує геніальну гнучку конструкцію з високотехнологічними інноваціями для кардинально нового досвіду прибирання. Результати ретельного прибирання гарантовані завдяки високій потужності всмоктування до 200 повітряних Вт, 99,9% фільтрації, розумному прибиранню з автоматичним регулюванням потужності всмоктування залежно від типу підлоги та багато іншого. Відкрийте для себе безпроблемне прибирання бездротовим пилососом, що забезпечить надзвичайно зручний доступ для прибирання під низькими меблями та повну гнучкість для бездоганного прибирання будинку від підлоги до стелі.

Висока продуктивність
Бездротове прибирання: потужне всмоктування до 200 повітряних Вт, довговічна батарея із часом роботи до 70 хвилин і 99,9% фільтрації дрібного пилу, алергенів і пилових кліщів.

Розумне прибирання
Виняткова продуктивність, покращена передовою технологією, з автоматичним регулюванням потужності всмоктування залежно від типу підлоги для оптимізації результатів прибирання щоразу.

Надзвичайна спритність
Відкрийте для себе новий досвід прибирання з неймовірною легкістю завдяки інтелектуальному дизайну з гнучким акумуляторним пилососом, щоб пилососити будь-де, не нахиляючись, і системі Power LED для прибирання пилу в місцях зі слабким освітленням.

Передові технології
Дисплей Smart Control показує залишок заряду батареї та сповіщує про необхідність очищення фільтра, а також дозволяє регулювати потужність відповідно до ваших потреб за допомогою 4 різних рівнів і режиму Boost.

Ідеальний для власників домашніх улюбленців
Прибирайте скрізь у домі, а не лише на підлозі, для різноманітного прибирання з доступом до кожного куточка — і спеціальна турбощітка для прибирання за домашніми улюбленцями.

Велика ємність контейнеру
Насолоджуйтесь тривалими сеансами прибирання з контейнером для пилу XL об'ємом 0,9 л, який надзвичайно легко спорожнити та на 100% мити разом із сепаратором і фільтом.

Безмежні можливості
Відчуйте різницю зі справжньою зручністю прибирання, щоб легко прибирати в усьому будинку, а не лише на підлозі: потужне глибоке очищення та універсальне покриття з доступом до кожного куточка.

Придатність для ремонту 15 років
Міцні, довговічні матеріали та дизайн, які створені для тривалого використання, з якістю, підтвердженою 15-річною придатністю для ремонту.

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Потужність всмоктування, Вт

200

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,9

Регулювання потужності

На корпусі

Основні насадки

Турбощітка

Щільова

Для м'яких меблів

Додаткові насадки

Гнучка насадка, насадка Easy Brush

Знімний ручний пилосос

Так

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Li-ion 32.4 В

Час роботи, хв

70

Час зарядки, хв

180

Особливості

Час повного заряджання 3 години

Час роботи на турборежимі 25 хв

Турбо щітка Vision Deep Power з LED підсвічуванням

Рівень шуму, дБ

84

Фізичні параметри
Вага, кг

3

Колір

Чорний із сірим