Код: 6323790 Акумуляторний пилосос Samsung VS60K6050KW/EV

  • Артикул: VS60K6050KW/EV
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.25 л

Гарантія: 3 роки

Дивовижно потужний. Ретельне прибирання.
Вертикальний пилосос Samsung POWERstick відрізняється винятково високою потужністю всмоктування, у 3 рази перевищує силу всмоктування звичайних моделей*, ось чому він так ретельно видаляє пил, бруд і волосся.
* За результатами тестування в лабораторії компанії. Потужність всмоктування була виміряна порівняно із Samsung VC-LSS94 відповідно до стандартів тестування Міжнародної Електротехнічної Комісії (IEC).

Просте видалення волосся, що застрягло в щітці
Технологія EZClean дає можливість легко та швидко видалити із щітки залишки пилу та забруднень, включаючи довге волосся. Для спустошення пилозбірника EZClean просто витягніть щітку EZClean з барабана.

Висока маневреність, зручність руху
Зручна конструкція пилососа дозволяє під час прибирання приміщення легко огинати кути та перешкоди у вигляді меблів. Здатність повороту щітки пилососа на 180 градусів забезпечує виняткову маневреність, а високі колеса - плавність і стійкість пилососа при переміщенні.

Конструкція 2 в 1 для гнучкого прибирання
Пилосос має конструкцію 2 в 1 для прибирання різноманітніх поверхонь. Вертикальна конфігурація ідеальна для підлог. А відокремивши портативну частину, ви отримуєте відмінний інструмент для чищення малих просторів, щілин, меблів.

Легкознімний акумулятор підвищеної ємності
Знімний 21,6-вольтовий літій-іонний акумулятор забезпечує роботу пилососа до 30 хвилин*. За цей час ви зможете зробити прибирання вашого будинку, не турбуючись, що батарея повністю розрядиться.
* Повна зарядка батареї займає 3 години.

Легко поставити в будь-якому місці
Вертикальна конструкція пилососа передбачає, що він може стояти там, де ви його залишите. Якщо під час прибирання вам потрібно перерватися, ви можете вимкнути пилосос і залишити його в будь-якому місці. Нарешті, його дуже зручно зберігати.

Легкий доступ до аксесуарів
У рукоятку вертикального пилососа Samsung POWERstick вставлені щітка та щілинна насадка. Під час прибирання ви можете легко перемкнути на потрібну насадку.

Фільтр, що миється
Губчастий фільтр легко промити та висушити. Регулярне чищення фільтра дозволяє зберегти високу потужність всмоктування. *
* За результатами тестування в лабораторії компанії. Регулярне чищення фільтра необхідне для оптимальної продуктивності. Подробиці в посібнику користувача.

Легкість керування та зберігання
Вертикальний пилосос Samsung POWERstick важить усього 2,7 кг. Він простий в управлінні та легко переміщується під час прибирання. Завдяки тонкому корпусу, пилосос практично не потребує місця для зберігання.

 

 

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

Губчастий

Максимальна потужність, Вт

170

Потужність всмоктування, Вт

30

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,25

Регулювання потужності

На ручці

Труба всмоктування

Пластикова

Основні насадки

Пол-килим

Щільова

Знімний ручний пилосос

Так

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Li-ion, 21.6 В

Час роботи, хв

30

Час зарядки, хв

180

Особливості

Довговічний фільтр, що миється: Міцний губчастий фільтр легко промивається поточною водою

Завдяки цьому ви забезпечуєте оптимальні робочі характеристики пилососа

Чистий фільтр дозволяє підтримувати максимальну силу всмоктування і ретельне прибирання сміття

Рівень шуму, дБ

83

Фізичні параметри
Розміри, см

26 x 110 x 16.5

Вага, кг

2.78

Колір

Білий