Код: 6550730 Акустика Logitech Z607 5.1 Surround Sound With Bluetooth

  • Артикул: 980-001316
  • Кількість каналів: 5.1
  • Вихідна потужність (RMS): 160 Вт
  • Частотний діапазон: 50 - 20000 Гц

Гарантія: 2 роки

Потужна акустична система з підтримкою об'ємного звучання 5.1
Акустична система 5.1 з піковою потужністю 160 Вт наповнює простір неймовірним потужним звуком. Як джерело об'ємного звуку можна використовувати будь-який пристрій - телевізор, телефон, комп'ютер, ігрову консоль і т. д. Крім того, можна прослуховувати записи безпосередньо з SD-карт і USB-накопичувачів, а також по FM радіо. Низькочастотний динамік розміром 133.35 мм дає відчутну вібрацію при відтворенні. У комплект поставки входять пульт дистанційного керування та довгі кабелі для під'єднання задніх колонок, завдяки яким їх встановлення і використання значно спрощуються.

Реалістичне об'ємне звучання формату 5.1
Насолоджуйтеся оточуючим вас потужним звуком. Завдяки акустичній системі Z607 стереофонічна музика буквально заповнить собою весь простір, так що ви отримаєте максимум задоволення від її прослуховування.

Інтенсивне насичене звучання завдяки потужності 160 Вт
Система з піковою потужністю в 160 Вт і низькочастотним динаміком, наповнить приміщення звуком неймовірної якості. Створена спеціально для цінителів якісного звуку, ця система забезпечує відтворення разюче чітких високих частот і потужних, глибоких басів. Завдяки високій потужності та продуманій конструкції Z607 слухачі зможуть насолодитися високою якістю звучання незалежно від того, в якій частині приміщення вони знаходяться.

Свобода у виборі місця встановлення
Тепер чудове звучання доступно та без перепланування приміщення під встановлення акустичної системи.
Довгі 6.2-метрові кабелі для під'єднання задніх сателітних колонок дозволяють розмістити їх найкращим чином у будь-якому приміщенні, наприклад у спальні, вітальні, офісі або ігровому залі. Колонки можна поставити на стіл, журнальний столик або консоль, а також просто закріпити на стіні.

Універсальна сумісність
Система дозволяє відтворювати записи з комп'ютерів, телефонів, планшетів, телевізорів, програвачів Blu-ray і DVD, т. Е. Практично з будь-якого джерела. Її можна під'єднати до пристрою як за допомогою технології бездротового зв'язку Bluetooth, так і фізично - через роз'єми 3.5 мм і RCA. Крім цього, прослуховування записів можливе з карт SD, USB-накопичувачів і по радіо FM.

Покращена технологія Bluetooth
Висока якість звуку при мінімальному стисненні та простота у використанні - усього цього вдалося досягти завдяки застосуванню технології Bluetooth 4.2. Технологія Bluetooth 4.2 забезпечує не тільки надійне під'єднання і високу якість відтворення, але і неймовірну швидкість передачі даних - у 2.5 рази вище, ніж для Bluetooth 4.1. Вона дозволяє вести трансляцію з під'єднаних пристроїв, які знаходяться на відстані до 15 м (в межах зони видимості).

Інтуїтивно зрозуміле управління
За допомогою компактного пульта ДК можна управляти системою з будь-якої точки приміщення (на відстані до 10 м). Він дозволяє вмикати та зупиняти відтворення, пропускати композиції, регулювати гучність, вибирати тип входу, перемикати радіостанції та багато іншого.
Органи керування відтворенням розташовуються також з правого боку передньої панелі сабвуфера. Крім того, там є світлодіодний індикатор, що відображає поточні настройки джерела та гучність звуку.

Насичені баси
Потужний сабвуфер, буквально заповнює простір глибокими звуками низької частоти, дає можливість у повній мірі відчути ритм музики та відчути драйв під час гри або перегляду фільмів. Ув'язнений у герметичний корпус 5.25-дюймовий дифузор з піковою потужністю 50 Вт (максимальна синусоїдальна потужність при цьому становить 25 Вт) передає неймовірно чисті та соковиті баси.

Потужність і компактність
Висока якість аудіо забезпечується в надзвичайно широкому діапазоні частот. У сателітних колонках реалізована технологія інвертування звуку, що підвищує частоту вихідного сигналу. Звукова хвиля послідовно виходить з колонок у напрямках назад (за допомогою порту фазоінвертора) та вперед, що дозволяє збалансувати високі та низькі частоти та гарантує природне гармонійне звучання.

Загальні параметри
Кількість каналів

5.1

Тип підключення

Дротове

Інтерфейс

SD-кардрідер

mini Jack 3.5 mm

RCA

USB

Bluetooth

Акустичні характеристики
Загальна вихідна потужність (RMS), Вт

160

Частотний діапазон, Гц

50 - 20000

Додаткові функції
Зовнішній підсилювач

Немає

Пульт ДК

Бездротовий

Особливості

FM-тюнер

Відтворення з USB

Відтворення з карт пам'яті

Фізичні параметри
Матеріал корпусу сабвуфера

Пластик

Дерево

Матеріал корпусу сателітів

Пластик

Живлення

Від мережі

Колір

Чорний