Код: 6972193 Бездротовий зарядний пристрій Samsung 15W Wireless Charger Pad with TA White (EP-P2400TWEGEU)

  • Артикул: EP-P2400TWEGEU
  • Потужність: 15Вт
  • Роз'єм входу: USB Type-C
  • Кабель у комплекті: Є
  • Мережевий зарядний пристрій у комплекті: Є

Гарантія: 3 місяців

Швидке заряджання
Швидко отримайте необхідний заряд завдяки підтримці швидкого заряджання потужністю до 15 Вт. Така потужність досягається разом з оригінальним зарядними пристроями USB PD з адаптивною швидкою зарядкою.
 
Швидко увімкніть пристрій
Бездротовий зарядний пристрій має вбудовану систему охолодження з вентилятором, тому він заряджає ваш телефон ще швидше з меншим споживанням енергії, ніж конкуруючі продукти.
 
Захистіть свій пристрій Galaxy безпечною зарядкою
Зарядний пристрій на 15 Вт — найкращий вибір, щоб захистити ваш пристрій Galaxy від високих температур, вологості та від перегріву під час заряджання. Він також автоматично визначає, коли предмети заважають під час заряджання, і перевіряється на сумісність із пристроями Galaxy.
 
Розроблено, щоб відповідати вашому простору
Просто розмістіть бездротовий зарядний пристрій там, де вам потрібно. Завдяки тонкому, гладкому та компактному дизайну він поміститься навіть у найменшому просторі, тож до нього буде легко отримати доступ, коли вашому телефону чи навушникам знадобиться додаткове заряджання.
 
Кольори повідомляють про стан зарядки
Світлодіодний індикатор інтуїтивно повідомляє про стан заряджання вашого пристрою різними кольорами: червоний — заряджання, блимаючий червоний — помилка заряджання, зелений — повний заряд. Коли прийде час вимкнути світло, ви можете приглушити його, щоб не заважати вашому прекрасному сну.
Тип

Бездротовий зарядний пристрій

Вихідна потужність (Max), Вт

15

Кільксть USB-портів

1

Технологія швидкої зарядки

Fast Charge

Power Delivery (PD)

Кабель в комплекті

USB Type-C

Розміри, мм

91 x 91 x 18.3

Вага, г

100

Основний колір

Білий