Код: 6466844 Бездротовий маршрутизатор Asus Lyra Mini MAP-AC1300 Complete Home Wi-Fi Mesh System 2 Pack

  • Артикул: MAP-AC1300 2-PK
  • Стандарти: 802.11a/b/g/n/ac
  • Частота: 2.4 ГГц (до 400 Мбіт/с) і 5 ГГц (до 867 Мбіт/с)
  • WAN: 1 x 10/100/1000 Мбіт/с
  • LAN: 1 x 10/100/1000 Мбіт/с

Гарантія: 3 роки

Бездротова система Wi-Fi для великих будинків
Система Lyra Mini дозволяє організувати бездротову мережу в межах великих приміщень. З нею ви зможете під'єднати до інтернету смартфони, планшети, IP-камери й інші цифрові пристрої, незалежно від того, наскільки великий у вас будинок.

Трикомпонентна система Wi-Fi
Система Lyra Mini складається з трьох вузлів, з'єднаних між собою бездротовим під'єднанням. Розташувавши їх у різних частинах свого будинку, ви повністю покриєте його мережею Wi-Fi, від підвалу до вітальні і навіть до присадибної ділянки. При цьому ви зможете вільно переміщатися з під'єднаним до системи Lyra Mini цифровим пристроєм, не втрачаючи інтернет-з'єднання, до тих пір, поки будете перебувати в зоні охоплення будь-якого з її вузлів.

Автоматичне перепід'єднання
При під'єднанні до системи задіюється той її вузол, який забезпечить максимально сильний бездротовий сигнал. Якщо під'єднаний пристрій буде переміщено, то він буде автоматично перепід'єднуватися до іншого, більш близького вузла, причому без найменшої затримки в роботі інтернет-з'єднання.

Простота використання
Система Lyra Mini пропонує єдину бездротову мережу Wi-Fi з одним ім'ям. Користувачу не потрібно вгадувати, до якого вузлу слід під'єднатися для отримання найбільш якісного сигналу - це відбувається автоматично.

Стабільний бездротовий сигнал
Кожен вузол виробу автоматично оптимізує своє під'єднання до інших вузлів, забезпечуючи стабільний бездротовий сигнал.

Для приміщень різних типів
У стандартну поставку системи Lyra Mini входять три вузли, однак її можна розширити до п'яти, щоб охопити приміщення ще більших розмірів. При установленні слід розміщувати вузли системи в межах видимості, наприклад, на початку і в кінці сходів між поверхами. Між ними не повинно бути перешкод, таких як стіни.

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж
У виріб інтегрований інформаційний захист AiProtection, розроблений фахівцями компанії Trend Micro, тому ви зможете користуватися інтернетом, не турбуючись про безпеку ваших даних:

  • Захист від онлайн-атак: система запобігання вторгненню блокує онлайн-атаки стандартних типів.
  • Блокування доступу до шкідливих сайтів: використовуючи офіційну базу даних Trend Micro, система AiProtection блокує шкідливі веб-сайти, запобігаючи зараженню цифрового пристрою вірусом через браузер.
  • Блокування інфікованих пристроїв: якщо до системи Lyra Mini буде під'єднано вже інфікований пристрій, захисні функції AiProtection допоможуть запобігти відправці конфіденційних даних із цього пристрою на віддалені сервера.
  • Без абонентської плати: інформаційний захист AiProtection є частиною системи. За нього не потрібно платити додатково.

Для великої родини
Функція батьківського контролю дозволить визначити налаштування фільтрації веб-сайтів і заблокувати певні мобільні додатки для ваших дітей.

Один додаток для управління всіма функціями
Мобільний додаток для ASUS Lyra служить для настройки, управління і діагностики локальної мережі - навіть без увімкнення комп'ютера:

  • Моніторинг: оповіщення про під'єднання нових пристроїв, нестандартні спроби авторизації і появу оновлень прошивки, ви не пропустите жодної події, що відбувається у вашій домашній мережі.
  • Захист: додаток стежить за інформаційним захистом вашої мережі, інформує про виявлені й усунені загрози, а також оновлення антивірусної бази даних.
Мережеві стандарти

802.11a

802.11b

802.11g

802.11n

802.11ас

Робоча частота

2.4 ГГц

5 ГГц

Швидкість передачі даних

до 400 Мбіт/с (2.4 ГГц)

до 867 Мбіт/с (5 ГГц)

Інтерфейс

1 x RJ45 10/100/1000 BaseT для LAN

1 x RJ45 10/100/1000 BaseT для WAN

Тип антени

Внутрішня

Кіл-сть антен

3 шт.

Схема MIMO

2.4 ГГц - 2 x 2

5 ГГц - 2 x 2

Захист бездротової мережі

64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise, підтримка WPS

Особливості

Додаткові сервіси: Adaptive QoS, AiProtection, MU-MIMO.

Діагностика: графічна карта мережі

Підтримка ОС

Windows 7

Windows 8

Windows® 10

Windows® 8.1

Mac OS X 10.4

Mac OS X 10.1

Mac OS X 10.x

Mac OS X 10.4

Mac OS X 10.6

Mac OS X 10.7

Mac OS X 10.8

Розміри, мм

130 x 130 x 37.5