Код: 6210766 Бездротовий маршрутизатор Asus RT-N12+

  • Артикул: RT-N12_PLUS
  • Стандарти: 802.11b/g/n
  • Частота: 2.4 ГГц (до 300 Мбіт/с)
  • WAN: 1 x 10/100 Мбіт/с
  • LAN: 4 x 10/100 Мбіт/с

Гарантія: 3 роки

Asus RT-N12+ призначений для використання вдома або в невеликому офісі. Створений за схемою 2T2R і обладнаний двома зовнішніми антенами з коефіцієнтом посилення 5 дБі, він забезпечує високу швидкість передачі даних по бездротовому з'єднанню. Її буде достатньо для онлайн-ігор, трансляції потокового відео, інтернет-телефонії та інших додатків. Asus RT-N12+ відрізняється простотою настройки, тому він прекрасно підходить для недосвідчених користувачів. Модель забезпечує також можливість створення чотирьох бездротових мереж з окремими SSID для гнучкого розподілу смуги пропускання і контролю доступу.

Широка зона покриття
Реалізовані в цьому пристрої технології, у тому числі зовнішні антени з коефіцієнтом посилення 5 дБі, забезпечують стабільний бездротовий сигнал із збільшеною зоною покриття.

Підтримка декількох бездротових мереж
Даний маршрутизатор дозволяє створити кілька бездротових мереж із різною пропускною здатністю і настройками прав доступу.

Розширення бездротової мережі
Режим повторювача служить для посилення бездротового сигналу і збільшення зони покриття мережі Wi-Fi, що може стати в нагоді, наприклад, в умовах великого офісу.

Інтерфейс ASUSWRT - зручне адміністрування
Зручний інтерфейс і спеціальні «майстри» настройки полегшують конфігурацію маршрутизатора відповідно до потреб користувача. Навіть новачки зможуть легко налаштувати інтернет-з'єднання або мережевий принтер.

Швидка настройка
Процедура настройки, яку можна виконати за допомогою смартфона, планшета або комп'ютера, займає всього 30 секунд і складається з трьох простих кроків. Просто під'єднайте кабелі до маршрутизатора, відкрийте браузер і дотримуйтесь інструкцій майстра настройки.

Батьківський контроль
Функція «Батьківський Контроль» буде корисною для батьків, які бажають здійснювати контроль часу інтернет-серфінгу своїх дітей. Для цього досить установити дозволений для дитини час для доступу до мережі Інтернет. Зазвичай цей час збігається з часом присутності батьків вдома, тобто наявністю можливості здійснення контролю інтернет-активності своїх дітей.

Режими роботи Повторювач і Точка доступу
Крім режиму Бездротовий роутер маршрутизатори ASUS можуть працювати також як повторювачі або точки доступу. Режим повторювача потрібен для збільшення зони покриття бездротової мережі, а режим точки доступу допоможе створити нову або додаткову бездротову мережу.

Гостьові мережі
Усі сучасні роутери ASUS дозволяють створювати кілька бездротових мереж на базі однієї фізичної точки доступу роутера. Зазвичай крім основної мережі можна створити ще три додаткових або гостьових мережі в кожному діапазоні Wi-Fi, підтримуваному роутером.

 

Мережеві стандарти

802.11b

802.11g

802.11n

Робоча частота

2.4 ГГц

Швидкість передачі даних

до 300 Мбіт/с

Інтерфейс

4 порти LAN 10/100 Мбіт/с

1 порт WAN 10/100 Мбіт/с

Тип антени

Фіксована

Кіл-сть антен

2 шт.

Схема MIMO

2.4 ГГц - 2 x 2

Захист бездротової мережі

64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, підтримка WPS

Управління

UPnP, DLNA, IGMP v1/v2/v3, DNS Proxy, NTP Client, DDNS, Port Trigger, Virtual Server, DMZ

Особливості

Батьківський контроль

Режими роботи "Повторювач" і "Точка доступу"

Гостьові мережі

Підтримка ОС

Windows 7

Windows® 10

Windows® 8.1

Windows® 8

Mac OS X 10.4

Mac OS X 10.6

Mac OS X 10.7

Mac OS X 10.8

Mac OS X

Linux

Розміри, мм

146 x 111 x 28

Вага, г

168.9

Комплектація

Маршрутизатор

Адптер живлення

Інструкція користувача

Гарантійний талон