Код: 6482298 Бритвена головка Philips SH70/70

  • Артикул: SH70/70
  • Тип: Бритвена головка
  • Сумісність: Philips Series 7000 (S79xx), Sensotouch 3D (RQ10xx) (RQ12xx)

Гарантія: 2 роки

Найзручніший спосіб догляду за бритвою
Завдяки цьому вдосконаленому рішенню обслуговування бритви Philips стало максимально простим. Змінні бритвені головки можна встановити всього на дві дії за рахунок нового формату. Це значно спрощує очищення виробу і забезпечує комфорт під час щоденного гоління.

Індикатор заміни
1. Зніміть бритвену головку. 2. Замініть бритвену головку на нову. 3. Щоб скинути параметри бритви, натисніть і утримуйте кнопку ввімкнення / вимкнення протягом як мінімум 5 секунд.

Замініть бритвені головки всього за два кроки
Останні моделі бритв Philips оснащені індикатором заміни, який являє собою символ бритвеного блоку. Цей символ загоряється, сигналізуючи про необхідність заміни бритвених головок.

Леза GentlePrecision забезпечують гладке гоління навіть чутливої ​​шкіри
Гладке гоління навіть чутливої ​​шкіри із загартованими високоточними лезами. Краї лез мають спеціальний дизайн для точного збривання волосків, а також усунення їх висмикування і потреби в повторних проходах - навіть при голінні триденної щетини.

Скиньте налаштування бритви після заміни бритвених головок
Індикатор заміни вимкнеться автоматично після 9 сеансів гоління. Ви також можете скинути нагадування вручну після заміни бритвених головок, натиснувши та утримуючи кнопку ввімкнення/вимкнення протягом не менше 7 секунд.

Кільця SkinGlide з мікросферами для комфортного гоління
Відчуйте гладкість гоління із сучасною технологією мікросфер від Philips. Надихаючись принципом ковзання в аеродинаміці, ми створили покриття для кілець бритвеної головки, що складається з тисяч найдрібніших сфер, що забезпечують максимально комфортне для шкіри гоління. 

Тип

Бритвенная головка

Сумісність з моделями

Philips Series 7000 (S79xx), Sensotouch 3D (RQ10xx)(RQ12xx)

Особливості

Леза GentlePresicion