Код: 6393019 Пляшка для спорту з інфузером HEREVIN FRUIT MIX

  • Артикул: 161557-570
  • Пляшка для спорту FRUIT MIX
  • Об'єм: 750 мл
  • Матеріал: пластик
  • Наявність кришки: так

Гарантія: -

Компанія SOLMAZER (Туреччина), що почала свою діяльність як невелике сімейне підприємство з виготовлення виробів зі скла, ось уже кілька десятиліть є виробником надійного і зручного кухонного та столового посуду і кухонного приладдя під брендом HEREVIN. Продукцію SOLMAZER знають і з задоволенням купують в 73 країнах світу на 5 континентах.

Красиве і практичне кухонне приладдя і посуд HEREVIN (SOLMAZER) - відмінне доповнення до сервіровки стола і інтер'єру кухні. Це глечики для напоїв, банки різної ємності для зберігання продуктів, ємності для сипучих продуктів, цукорниці, сільнички і перечниці, набори для олії, соусу і оцту, а також всілякі приємні дрібниці, так необхідні на кухні. Корпус виробів виготовлений з гладкого або рифленого міцного скла, прозорого або декорованого.

Комплектуючі: кришки, ручки, дозатори, мірні ложки - з високоякісного твердого пластика яскравих кольорів. Банки для зберігання забезпечені герметичними кришками, які закручуються; ємності для сипучих продуктів укомплектовані мірними ложечками, а кришки зі спеціальним отвором для ложки забезпечать гарантовану зручність у використанні. Прозорий корпус ємностей дозволяє контролювати кількість вмісту і своєчасно поповнювати його.

Товари для кухні HEREVIN (SOLMAZER) - універсальна сучасна продукція для дому, дачі, кафе чи ресторана, яка виглядає естетично і декоративно. Небаглива в догляді, скляні ємності без пластикових елементів можна мити в посудомийній машині.

Продукція HEREVIN повністю відповідає стандартам якості ISO-9001. Контролю якості продукції компанія SOLMAZER приділяє особливу увагу, і у виробництві використовуються лише безпечні для здоров'я людини і навколишнього середовища матеріали.

Фахівці компанії SOLMAZER регулярно проводять дослідження ринку і роблять активні і сміливі кроки в області вдосконалення дизайну, впровадження новітніх технологій та сучасних матеріалів, щоб запропонувати своїм покупцям найкращі товари. Дизайнери постійно створюють нові колекції виробів і наборів для кухні, кожен раз підтверджуючи якісний рівень яскравого і неповторного бренду HEREVIN (SOLMAZER), розширюють асортимент посуду зі скла та кухонного приладдя, модернізують існуючі товарні групи з урахуванням традицій, смаків і запитів людей на різних континентах. Продукція HEREVIN завжди різна і завжди нова!

Herevin найбільше відомий своїм яскравим і практичним кухонним приладдям. Цей набір контейнерів для обіду ідеально підходить для їжі на ходу або поза домом.

 

Серія

Fruit Mix

Призначення

Для спорту

Комплектація

Один предмет

Матеріал

Пластик

Матеріал кришки

Пластик

Об'єм, л

0.75

Наявність декору

Ні

Можна мити в посудомийній машині

Ні