Код: 6736692 Чохол Apple iPhone 13 Leather Case with MagSafe - Sequoia Green

  • Артикул: MM173ZE/A
  • Сумісність: iPhone 13
  • Матеріал: Натуральна шкіра
  • Форм-фактор: Накладка

Гарантія: 12 місяців

Респектабельний стиль
Чохол виготовлений зі спеціально обробленої, м'якої та приємної на дотик натуральної шкіри. Він виглядає неймовірно стильно та підкреслює солідний статус свого власника. Єдиним нюасом є природне зношування натурального матеріалу. Виробник попереджає: на чохлі можуть із часом з'явитися мікротріщини, потертість та інші сліди використання. Легкий слід залишається від взаємодії з аксесуарами MagSafe.

Надійний захист
Оригінальний чохол Leather Case with MagSafe для Apple iPhone 13 (MM163ZE/A) створений для забезпечення високого рівня захисту яблучного смартфона. Чохол легко одягається і точно повторює контури iPhone, не роблячи його громіздким. У ньому залишаються доступними функціональні елементи. Аксесуар врятує телефон від подряпин і підвищить шанси на збереження корпусу та екрана під час падіння з висоти.

Функціональна магнітна вставка
Вбудовані магніти точно збігаються з магнітами на задній поверхні iPhone 13. Завдяки точному збігу чохла з пристроєм бездротова зарядка стає простішою та швидшою. При цьому знімати чохол немає необхідності - досить просто приєднати зарядний пристрій MagSafe або покласти iPhone 13 на бездротовий зарядний пристрій із підтримкою стандарту Qi. 

Тип

Накладка

Колір

Зелений

Серія

Apple iPhone 13