Код: 6380918 Електрична духова шафа Pyramida F 67 EP 70 GBL

  • Артикул: 4260349576659
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 73 л
  • Тип очищення: Традиційний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.4 x 59.4 x 54.7 см

Гарантія: 3 роки

Етюд у матових кольорах
Новинка буде вигідно виглядати на будь-якій сучасній кухні. Фасад духовки виконаний із загартованого скла, пофарбованого в чорний колір, а двоскляні дверцята практично не нагріваються під час роботи. Сенсорний LED-дисплей, розташований по центру панелі керування, і дві поворотні ручки Push Pull з боків не лише підвищують зручність користування духовкою, а й підкреслюють лаконічний дизайн моделі, зробивши основний акцент на ідеальній геометрії її форм.

Передбачаючи ваші потреби
Інформативний LED-дисплей з сенсорними клавішами і два механічних регулятори, виготовлених за технологією Push Pull, виводять зручність користування духовкою на новий рівень. Поворотні механізми дозволяють плавно змінювати температуру й керуватии режимами роботи духовки, таймер автоматичного вимкнення - задавати точний час готування, ну а після закінчення приготування ви можете одним натисканням «втопити» кнопки вглиб панелі керування. Система Push Pull захистить ручки від забруднень і зробить лицьову панель духовки абсолютно гладкою і рівною.

Практичність понад усе
Розширена комплектація духовки спрощує процес готування улюблених страв і робить його більш безпечним. Ви можете використовувати деко: велике, з високими бортиками стане в нагоді для великих і ситних порцій, приготування гарнірів, м'яса, риби, а також розморожування продуктів. А для того, щоб ви не обпеклися, виймаючи деко з духовки, у комплект з духовою шафою входить термостійка хромована ручка. Двері і внутрішнє скло моделі Pyramida F 67 EP 70 GBL знімні, так що ви зможете в будь-який момент помити їх під проточною водою.

MaxSpace: на 25% ємніше
Згідно концепції раціонального витрачання простору на кухні, інженери Pyramida розробили більш тонку і витончену панель керування, за рахунок чого внутрішній об'єм духовки був збільшений до вражаючих 73 л. Це на 25% більше, ніж у більшості моделей. При цьому розміри вбудовування у цій MaxSpace-моделі залишилися такими ж, як у стандартних духових шаф. Відтепер ви зможете готувати більше порцій улюбленої страви або навіть кілька страв одночасно, розміщуючи їх на 5 рівнях. Це заощадить ваш час, допоможе втиснути в духовку навіть святкову індичку вагою 7 кг або швидко приготувати смачну вечерю для великої компанії.

Функціонал для втілення кулінарних фантазій
Перемикаючись між 6 режимами роботи і комбінуючи їх, ви зможете готувати страви будь-якого рівня складності, приділяючи увагу кожній дрібниці. У духовій шафі Pyramida F 67 EP 70 GBL за допомогою режиму гриля навіть у несприятливу погоду вийде влаштувати сімейний пікнік вдома з шашликом і поживним гарніром із сезонних овочів. За принципом дії гриль нагадує перевернутий догори дном мангал. Розжарюючись до червоного, цей потужний нагрівальний елемент випромінює пряме тепло. Це ідеальний інструмент для підрум'янення птиці, запікання риби і готування соковитих м'ясних страв із хрусткою скоринкою.

При роботі в режимі термогриля конвектор посилює циркуляцію гарячого повітря всередині духовки. Ефективний розподіл тепла забезпечує швидке і глибоке просмажування навіть найтовстіших шматків м'яса. Стейки, ковбаси, м'ясні рулети, курка гриль - з термогрилем ви відточите свою майстерність приготування цих страв до досконалості.

Сяюча чистота без особливих зусиль
Вам не доведеться прикладати багато зусиль, щоб підтримувати духову шафу в ідеальній чистоті. ЇЇ внутрішні стінки покриті шаром антипригарної емалі DuPont, що перешкоджає накопиченню жиру і кіптяви. Після закінчення готування досить просто протерти духовку зсередини вологою губкою. Внутрішнє скло дверцят, а також хромовані напрямні, які утримують дека, можна легко зняти, сполоснути під теплою водою і встановити назад, витративши на це не більше двох хвилин.

Турбота в дрібницях
Сучасна система тангенціального охолодження забезпечує примусову циркуляцію холодного повітря навколо корпусу духовки, тим самим не дозволяючи їй перегріватися. Вона працює навіть після закінчення готування - до тих пір, поки пристрій повністю не охолоне.

Почніть готувати хоч відразу після встановлення духовки, не купуючи жодних додаткових аксесуарів. Ми вже включили в комплект усе необхідне приладдя: міцну сталеву решітку, містке універсальне деко і ручку-рогач.

 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

73

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Кількість режимів

6

Режими роботи

Традиційний

Швидке приготування

Верхній нагрів

Гриль

Гриль з конвекцією

Особливості

Підсвітка

Тип очищення

Традиційний (емаль легкого очищення)

Тип направляючих

Знімні

Кількість рівнів направляючих

5

Кількість скла дверцят

2

Інші особливості

Утоплювані ручки Push Pull

Знімне внутрішнє скло

Тангенціальне охолодження

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.4 x 59.4 x 54.7

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

64.7 x 66 x 65.8

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56.5 х 59.5 х 57

Вага, кг

38

Вага в упаковці, кг

41.5

Основний колір

Чорний

Комплектація

1 решітка

1 глибоке деко

1 ручка-рогач