Код: 6381491 Електрична духова шафа Pyramida F 68 M BL Rustico

  • Артикул: 4260349576666
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 56 л
  • Тип очищення: Традиційний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.4 x 58.9 x 54.3 см

Гарантія: 3 роки

Ефектний вінтаж

Сучасні технології в розкішному вінтажному дизайні - до цієї духовки неможливо залишитися байдужим. Модель F 68 M BL RUSTICO виконана в ефектному стилі рустико і прекрасно підкреслить чарівність сільських інтер'єрів, а також вишуканих кухонь у дусі Старої Європи. Фасад духовки покритий матовою кольоровою емаллю, яка особливо контрастує з дзеркальними дверцятами. Чудовий бронзовий декор із кованими елементами ідеально завершує концепцію рустик і справляє приголомшливе візуальне враження.

Більше кулінарних можливостей

Функціонал з 6-ти програм готування дозволить реалізувати безліч кулінарних ідей: від звичних повсякденних завдань до найбільш незвичайних і примхливих ласощів. Крім традиційних режимів, у моделі Pyramida передбачений режим гриля, який стане приголомшливою знахідкою для любителів барбекю і закусок «з димком». Комбінуйте цей режим із конвекцією - і навіть найтовстіші шматки м'яса ретельно просмажаться, а хрустка скоринка не підгорить.

Очищення всього за кілька хвилин

Ви здивуєтеся зручності і легкості догляду за цією духовкою. Навіть після смаження жирних ковбасок внутрішню камеру досить протерти вологою губкою - завдяки емалі легкого очищення на стінках не утворюються стійкі забруднення. Знімна конструкція дверцят і внутрішнього скла ще більше спростить догляд, скоротивши час прибирання до мінімуму.

Готування без помилок? Легко!

Досвідчений кулінар або новачок на кухні? Коли найважливіша інформація про готування завжди під рукою, це точно спростить вирішення будь-яких завдань на кухні. Просто відкрийте дверцята - і готові відповіді про відповідні режими, рівні і температуру вже перед вами. Інтуїтивно зрозумілі піктограми-підказки вбережуть від помилок, а ваші експерименти завжди завершаться успіхом.

Розширена комплектація


Приступайте до готування відразу після монтажу духової шафи F 68 M BL RUSTICO - у комплектацію моделі вже входить усе необхідне і навіть більше. Жаростійка сталева решітка, вертель для гриля, містке деко, а також зручна терморучка для безпечного вилучення гарячих дек - усе продумано до деталей.

Гарантія довговічності
 

Кожна одиниця техніки Pyramida проходить багатоетапний контроль якості, включаючи ретельне тестування експертною службою. Завдяки таким суворим вимогам гарантія стабільної роботи техніки Pyramida продовжена до 3-х років. Якщо у вас виникли питання про роботу нашої техніки, ми завжди готові допомогти знайти рішення будь-якої непередбаченої проблеми.

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Поворотні

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

56

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Кількість режимів

6

Режими роботи

Традиційний

Швидке приготування

Верхній нагрів

Гриль

Гриль з конвекцією

Особливості

Рожен

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Традиційний (емаль легкого очищення)

Тип направляючих

Знімні

Кількість рівнів направляючих

5

Кількість скла дверцят

2

Інші особливості

Знімне внутрішнє скло

Тангенціальне охолодження

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.4 x 58.9 x 54.3

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

66 x 64.7 x 65.8

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

55.8 x 57.5-58.5 x 57

Вага, кг

34

Вага в упаковці, кг

37

Основний колір

Чорний