Код: 6380658 Електрична духова шафа Pyramida F 80 EPL GWH

  • Артикул: 4260349576710
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 56 л
  • Тип очищення: Традиційний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.4 x 58.9 x 54.3 см

Гарантія: 3 роки

Стильний елемент інтер'єру
Фронт духовки виконаний з ударостійкого загартованого скла, пофарбованого в білий колір. Модель F 80 EPL GWH стане центральним елементом дизайну вашої кухні - світлим акцентом, який, безсумнівно, приверне увагу гостей.

Проявіть майстерність і фантазію
Використовуйте цілих 8 програм готування і комбінуйте їх на свій розсуд для підкорення вершин кулінарної майстерності. З духовкою Pyramida F 80 EPL GWH ви зможете приготувати соковитий і апетитний м'ясний стейк (використовуйте режим гриль із конвекцією), запекти курку-гриль з хрусткою рум'яною скоринкою (гриль), зробити велику порцію багатокомпонентного гарніру (традиційний нагрів), спекти кекси, печиво та хліб (верхній нагрів або конвекція). Делікатний режим допоможе в кращому вигляді відтворити страви, чутливі до умов приготування (тістечка, безе й інші солодощі). А з програмою розморожування можна швидко розморозити м'ясо або підготувати до подачі морозиво, яке перетворилося в морозильнику в шматочок льоду.

Абсолютний контроль над приготуванням
Утоплювані ручки Push-Pull з механізмом плавного регулювання й інформативний LED-дисплей із сенсорним керуванням забезпечують абсолютний комфорт використання духовки. Після втановлення необхідних параметрів готування ви можете одним натисканням «утопити» ручки в панель керування, зробивши її ідеально гладкою. Дисплей і ручки підсвічуються приємним блакитним світлом, завдяки чому духовка особливо ефектно виглядає в темряві. Замість стандартного таймера в моделі використовується запрограмований пристрій, що дозволяє вказувати точний час початку і закінчення готування. Наприклад, ви можете ввечері помістити компоненти страви в духовку і призначити старт, наприклад, на 6:00 ранку. Коли ви прокинетеся, на кухні вас уже чекатиме смачний і свіжий сніданок.

На шляху до здорового харчування
Не секрет, що страви, приготовані на пару, є основним компонентом здорового харчування, а включення їх до раціону наблизить вас до досягнення ідеальних форм. Знаходячись під впливом лише гарячої пари, продукти залишаються соковитими, ніжними, ароматними і зберігають максимум вітамінів і корисних мікроелементів. Унікальна конструкція духової шафи F 80 EPL GWH дозволяє використовувати в ній знімну пароварку PYRAMIDA SO 8.10, що включає два контейнери і велику парову підставку. Тришарові двері і скловолоконний ущільнювач Fiberglass ефективно утримують гаряче повітря і вологу всередині духовки, запобігаючи розсіюванню тепла. Завдяки цьому продукти в пароварці піддаються інтенсивній тепловій обробці і готуються набагато швидше.

Догляд може бути приємним
Може очищення духовки приносити задоволення? Може, якщо ви користуєтеся духовою шафою Pyramida F 80 EPL GWH. Її стінки покриті спеціальною емаллю DuPont блакитного кольору, що перешкоджає пригорянню частинок їжі, накопиченню жиру й інших забруднень. Просто протріть камеру вологою губкою, коли закінчите готувати, - і вона знову засяє. Хромовані напрямні легко зняти і промити під теплою водою, а телескопічні напрямні, що дозволяють деку виїжджати з духовки, кріпляться безпосередньо до них.

Ефективне охолодження
Завдяки системі тангенціального охолодження, що забезпечує примусову циркуляцію холодного повітря навколо корпусу, а також потужним дверцятам з потрійним склом духова шафа не перегрівається під час готування, а її дверцята і зовсім залишаються холодними. Подвійне підсвічування позбавить вас необхідності часто відкривати духовку і тим самим знизить втрати тепла.

Комплектація для вашого комфорту
Мультифункціональна духова шафа комплектується зручною ручкою-рогачем для вилучення дека, металевою решіткою і вертелем, що забезпечує рівномірне обсмажування м'яса грилем з усіх боків. Також до комплекту входять два дека: зі стандартними і глибокими бортами. Завдяки глибокому деку приготування риби в томаті або багатокомпонентних гарнірів, а також томління і запікання великих шматків м'яса більше не буде для вас проблемою.

Технологічно й інтуїтивно зрозуміло
Кожна дрібниця продумана для того, щоб готувати було простіше - тепер і підказки, завжди будуть під рукою. На внутрішньому склі дверцят нанесені інтуїтивно зрозумілі піктограми з підказками режиму, температури і рівня, на якому страва досягне кращого результату.

 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Утоплювані

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.83

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

56

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Кількість режимів

8

Режими роботи

Традиційний нагрів

Делікатне приготування

Верхній нагрів

Гриль

Гриль з конвекцією

Конвекція

Розморожування

Особливості

Рожен

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Традиційний (емаль легкого очищення)

Тип направляючих

Телескопічні

Кількість рівнів направляючих

5

Кількість скла дверцят

3

Інші особливості

Знімне внутрішнє скло

Тангенціальне охолодження

Утоплювані ручки Push Pull з підсвічуванням

Телескопічні направляючі на 1 рівні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.4 x 58.9 x 54.3

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

64.7 x 66 x 65.8

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

55.8 х 57.5-58.5 х 57

Вага, кг

35.4

Вага в упаковці, кг

39.4

Основний колір

Білий

Комплектація

1 решітка

2 дека

Вертел

1 ручка-рогач