Код: 6381497 Електрична духова шафа Pyramida PO 98 ME GBL IX

  • Артикул: 4260349577090
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 59 л
  • Тип очищення: Традиційний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 х 59.5 x 51.2 см

Гарантія: 3 роки

Дев'ять програм приготування, стильний дизайн, таймер з автоматичним вимкненням, яким зручно керувати за допомогою сенсорного LED-дисплея і 2 поворотні ручки, - саме такої духовки не вистачало на вашій кухні. З цією моделлю ви розширите свої кулінарні горизонти і доторкнетеся до досконалості.

Сама елегантність
Pyramida PO 98 ME GBL IX - справжній витвір мистецтва. Ця духовка гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якої сучасної кухні. Її фронтальна панель виконана із загартованого скла чорного кольору, поверхня якого красиво відблискує на світлі. Панель керування прикрашають горизонтальні смужки з нержавіючої сталі світлого відтінку. Цей декоративний елемент привнесе в дизайн кухні свіжість і підкреслить відмінний смак її власників.

Більше режимів - більше можливостей
Використовуйте цілих 9 програм, щоб довести свою майстерність приготування страв до досконалості та витрачати на підготовку менше часу. Поціновувачам м'ясних делікатесів припаде до душі режим «Гриль з конвекцією», в якому вплив нагрівача доповнюється примусовою циркуляцією повітря, що забезпечує підтримку однакової температури в усіх зонах духовки. Завдяки цьому курка-гриль не підгорить і рівномірно просмажиться зсередини, а стейк і шашлик залишаться м'якими і соковитими. 

Делікатний режим відмінно підійде для готування безе, тістечок, кексів у формах, а також сушіння ягід, грибів. Програма розморожування, забезпечує циркуляцію повітря кімнатної температури всередині камери, допоможе не тільки розморозити рибу чи м'ясо, а й надати потрібну консистенцію морозиву та іншим холодним десертам, що перетворився у вашій морозилці в шматочки льоду. А якщо з хвилини на хвилину до вас повинні приїхати гості, на виручку прийде режим швидкого приготування страв, який можна використовувати навіть для роботи з напівфабрикатами.

Керуйте з комфортом
Необхідності запам'ятовувати час, коли поставили дека в духовку і вираховувати, як довго вже готується страва, -  більше немає. Пара дотиків до сенсорних клавіш - і ви вже задали необхідний час приготування: по його закінченню духовка автоматично вимкнеться. Показання таймера відображаються на великому LED-дисплеї, розміщеному на панелі керування.
За перемикання програм і встановлення температури відповідають дві ергономічні механічні ручки з антиковзаючим покриттям. Для ввімкнення духовки просто поверніть їх в потрібне положення, направивши покажчики на піктограму режиму і значення необхідної температури.
Освіжаючий подих
У духовій шафі встановлена ​​сучасна система тангенціального охолодження, що запобігає перегріву його корпусу і псуванню кухонних меблів. Вона вмикається автоматично і забезпечує потужну циркуляцію повітряних потоків навколо корпусу духової шафи. Тангенціальне охолодження продовжує працювати і після вимкнення духовки, допомагаючи швидше її охолодити.
У комплектацію моделі входить універсальне деко з високими бортами, яке можна використовувати для приготування як маленьких ніжних десертів, так і величезних порцій основних страв. Приємним бонусом для поціновувачів м'ясних страв стане решітка для гриля: з нею ваші стейки, шашлик, риба та овочі вийдуть такими ж смачними, як і приготовані на мангалі.

Догляд без клопоту
Забудьте про труднощі, пов'язані з підтриманням духовки в ідеальній чистоті. Внутрішня камера PO 98 ME GBL покрита антипригарною емаллю легкого очищення, що не дозволяє жиру, частинкам сажі та кіптяви накопичуватися на її стінках. Просто протріть духовку вологою губкою після закінчення приготування - і вона знову засяє. Для зручності очищення інженери Pyramida також оснастили дану модель знімними хромованими напрямними і знімним внутрішнім склом дверцят. Увесь догляд за ними полягає в ополіскуванні теплою водою.

 

 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Поворотні

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

59

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Кількість режимів

9

Режими роботи

Розморожування

Традиційний

Конвекція

Малий гриль

Гриль

Гриль з конвекцією

Нижній нагрів з обдувом

Швидке приготування

Делікатне приготування

Особливості

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Традиційний (емаль легкого очищення)

Тип направляючих

Знімні

Кількість рівнів направляючих

5

Кількість скла дверцят

2

Інші особливості

Знімне внутрішнє скло

Тангенціальне охолодження

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 59.5 x 51.2

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

66.5 x 66 x 58.5

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56.4 х 59 х 57

Вага, кг

28.5

Вага в упаковці, кг

32.5

Основний колір

Чорний

Комплектація

1 решітка

1 універсальне деко