Код: 6209941 Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AC87U

  • Артикул: RT-AC87U
  • Стандарти: 802.11a/b/g/n/ac
  • Частота: 2.4 ГГц (до 600 Мбіт/с) і 5 ГГц (до 1734 Мбіт/с)
  • WAN: 1 x 10/100/1000 Мбіт/с
  • LAN: 4 x 10/100/1000 Мбіт/с

Гарантія: 3 роки

Висока швидкість. Розширена зона покриття. Легкість у налаштуванні.

RT-AC87U є найшвидшим у світі маршрутизатором Wi-Fi, що працює на швидкості до 1734 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц - це ще швидше, ніж триканальні (3х3) маршрутизатори - і одночасно на швидкості до 600 Мбіт/с у діапазоні 2, 4 ГГц, що в цілому дає пропускну здатність мережі до 2334 Мбіт/с! Це означає, що завдяки RT-AC87U ви зможете насолоджуватися онлайн іграми без затримок, плавним відтворенням потокового відео високої чіткості у форматі до 4K/UHD і комфортною роботою навіть із найбільш вимогливими до смуги пропускання системами.

Маршрутизатор обладнаний чотирма антенами з високим коефіцієнтом посилення, кожна з яких використовується для одночасної передачі даних в окремому потоці. Таким чином реалізується повноцінний режим роботи Multi-user MIMO (MU-MIMO) 4x4, який забезпечує максимальну швидкість роботи всіх бездротових пристроїв у мережі, включаючи ті, які використовують більш старі стандарти Wi-Fi. Разом із мережевим обладнанням ASUS ви отримуєте також якісну підтримку, гарантію сумісності з широким діапазоном пристроїв.

СУЧАСНЕ РІШЕННЯ

RT-AC87U має високу продуктивність. Основний двоядерний процесор маршрутизатора працює на тактовій частоті 1 ГГц, а для управління роботою в діапазоні 5 ГГц і реалізації режиму 4x4 Wi-Fi призначений окремий двоядерний процесор. Порівняно з маршрутизаторами, обладнаними одним двоядерним процесором із тактовою частотою 1,2 ГГц RT-AC87U забезпечує подвоєну швидкість роботи бездротових клієнтів із пристроями, під'єднаними до інтерфейсу USB3 і збільшення загальної пропускної здатності сильно завантаженої мережі при роботі з декількома клієнтами до 50%!

Крім високої продуктивності, RT-AC87U може похвалитися стильним зовнішнім виглядом. Маршрутизатор зовні нагадує популярні геймерські ноутбуки ASUS серії Republic of Gamers. Агресивний дизайн RT-AC87U в стилі винищувача-невидимки "Стелс" також підкреслює міць та безкомпромісність. Він сумісний із VESA-кріпленням, отже ви можете, у буквальному сенсі слова, досягти з RT-AC87U нових висот, закріпивши його на стіні!

Два двоядерні процесори - подвоєна швидкість інтерфейсу USB

RT-AC87U, також як і модель RT-AC68U, обладнаний високошвидкісним інтерфейсом USB 3.0. Згідно з результатами тестування, передача файлів із пристроїв, під'єднаних до порту USB 3.0 маршрутизатора RT-AC87U через мережу Wi-Fi здійснюється у два рази швидше, ніж у бездротовій мережі на базі маршрутизатора, обладнаного одним двоядерним процесором із тактовою частотою 1,2 ГГц.

Два порти USB

Маршрутизатор оснащується двома портами USB, один з яких відповідає новому високошвидкісному стандарту USB 3.0. Під'єднавши до них USB-сумісні пристрої, можна легко перетворити даний маршрутизатор у файл-або принт-сервер, а також спільно використовувати 3G/4G-під'єднання до інтернету. Для управління всіма USB-функціями маршрутизатора слугує зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

Завдяки можливості одночасної роботи у двочастотних діапазонах (2,4 і 5 ГГц) зі швидкістю 600 Мбіт/с (стандарт 802.11n із технологією Broadcom TurboQAM) і 1 734 Мбіт/с (стандарт 802.11ac) відповідно, RT-AC87U забезпечує загальну швидкість передачі даних через бездротову мережу на рівні 2334 Мбіт/с.

В авангарді технологій

RT-AC87U не просто лідирує, він домінує в сегменті бездротових роутерів, пропонуючи рекордно високу швидкість для взаємодії ваших численних бездротових пристроїв.

РОЗШИРЕНА ЗОНА ПОКРИТТЯ

Володіючи чотирма антенами і працюючи в режимі 4х4 multi user-MIMO (MU-MIMO), RT-AC87U забезпечує якісне покриття бездротової мережі на площі до 465 м2 - це на третину більше, ніж звичайні триканальні (3x3) маршрутизатори. Таким чином, він відмінно підходить для побудови бездротової мережі у великих приміщеннях та багатоповерхових будинках.

Технологія Multi-user MIMO

RT-AC87U з підтримкою багатокористувацької технології MIMO (multi user-MIMO, MU-MIMO) працює на повній швидкості з декількома одночасно під'єднаними клієнтами, сумісними з цією технологією. Ця технологія вигідно відрізняється від традиційної однокористувальницької технології MIMO (single-user MIMO, SU-MIMO), при якій окремим пристроям часто доводиться чекати черги для передачі даних. Ця технологія також має на увазі, що з додаванням у мережу нових пристроїв із підтримкою MU-MIMO, продуктивність маршрутизатора фактично зростає, тому клієнти мають можливість виходити в інтернет на максимальній швидкості.

Технологія AiRadar

Технологія ASUS AiRadar шляхом формування посиленого спрямованого сигналу дозволяє розширити зону покриття бездротової мережі 802.11ac. Ця технологія у RT-AC87U забезпечує розширення зони покриття Wi-Fi на 33% порівняно з маршрутизаторами з трьохканальною (3x3) конфігурацією. Випробування в реальних умовах експлуатації показали, що RT-AC87U дозволяє організувати якісну трансляцію двох потоків відео у форматі 4K на максимальній дальності.

ШВИДКА МЕРЕЖА

RT-AC87U обладнаний одним WAN-портом і чотирма LAN-портами стандарту Gigabit Ethernet (один з яких можна використовувати в якості другого порту WAN), а також підтримує апаратне прискорення трансляції адрес (NAT). Завдяки апаратній технології NAT RT-AC87U забезпечує швидкість комутації між зовнішнім і локальним сегментами мережі (WAN-to-LAN) у кілька разів вище, ніж обладнання з програмною реалізацією NAT. 

Апаратна трансляція

Швидкість трансляції WAN-to-LAN від 2 до 5 разів вище, ніж у маршрутизаторів із програмною реалізацією NAT.

Підтримка двох портів WAN

Налаштувавши один із LAN-портів для використання в якості порту WAN, можна організувати два під'єднання до інтернету. Ви можете розподілити інтернет-трафік між ними, або встановити одне з під'єднань в якості резервного.

ГАРАНТОВАНА СУМІСНІСТЬ

RT-AC87U, як і інше мережеве обладнання ASUS, пройшов суворі випробування на сумісність. Він бездоганно працює з різноманітними адаптерами, медіаплеєрами та іншими бездротовими пристроями - гарантується підтримка також новітніх поколінь ігрових приставок Xbox One і PlayStation 4.

Відмінна багатозадачність

Підтримка до 300 тисяч одночасних з'єднань означає, що RT-AC87U буде забезпечувати високу продуктивність при скачуванні безлічі файлів паралельно.

Підтримка Time Machine

Підтримується система резервного копіювання Time Machine для пристроїв Apple.

WPS

Швидке створення захищеного з'єднання шляхом натискання на кнопку WPS.

Підтримка VPN

Вбудований сервер VPN підтримує протоколи PPTP і OpenVPN та є хорошою альтернативою платних VPN-сервісів або виділеному VPN-серверу.

ASUSWRT

Для управління всіма функціями RT-AC87U служить зручний графічний інтерфейс ASUSWRT. З його допомогою можна легко налаштувати маршрутизатор для роботи, під'єднати хмарні сервіси AiCloud 2.0 та інші численні функції RT-AC87U. ASUSWRT є веб-інтерфейсом, тому управляти маршрутизатором можна з будь-якого мобільного пристрою з установленим браузером.

Карта мережі

Показує в зручному вигляді інформацію про під'єднані до маршрутизатора пристрої та стан з'єднання.

Кілька бездротових мереж одночасно

Можна організувати до шести бездротових мереж з індивідуальними правами доступу та пріоритетами використання з'єднання.

Адаптивна QoS

Технологія адаптивної оптимізації ASUS Adaptive Quality of Service (QoS) дозволяє вказати пріоритет використання пропускної здатності дротового і бездротового під'єднання різними додатками.

Технологія AiProtection, що включає сучасні засоби захисту мережі від компанії Trend Micro™, перетворює RT-AC87U в один із найбезпечніших домашніх маршрутизаторів із наявних на ринку. Поряд із розширеними можливостями для батьківського контролю, він вміє блокувати адреси сайтів зі шкідливим вмістом, протидіяти вторгненню, попереджати користувача про те, що до мережі під'єднано пристрій, інфікований вірусом. Постійно відбувається моніторинг потенційних загроз безпеки, таких як стійкість пароля до злому та уразливості операційної системи. Крім того, AiProtection забезпечує захист Wi-Fi пристроїв без можливості встановлення ПЗ безпеки, включаючи смарт-ТБ, ігрові консолі, розумні домашні пристрої, гарантуючи вам повний спокій.

Сканування мережі

Пошук вразливостей у маршрутизаторі та пропонування способів вдосконалення захисту.

СТВОРЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНОЇ "ХМАРИ"

За допомогою технології ASUS AiCloud ви зможете отримати доступ до своїх файлів, що зберігаються у домашній мережі та онлайн сервісах зберігання данних, де б ви не були. Для реалізації доступу до «хмарного» сховища файлів служить мобільний додаток AiCloud, доступний безкоштовно для Android-пристроїв та для пристроїв на базі iOS. Ви також можете розширити свою персональну «хмару», установивши з'єднання з іншим маршрутизатором, що підтримує AiCloud.

Мережеві стандарти

802.11a

802.11b

802.11g

802.11n

802.11ас

Робоча частота

2.4 ГГц

5 ГГц

Швидкість передачі даних

до 600 Мбит/с (2.4 ГГц)

до 1734 Мбит/с (5 ГГц)

Інтерфейс

4 порта LAN 10/100/1000 Мбит/с

1 порт WAN 10/100/1000 Мбит/с

1 порт USB 2.0

1 порт USB 3.0

Спільний доступ через USB

Поддержка Samba (устройство хранения данных) / FTP-сервера / медиа-сервера / принт-сервера / USB 3G-модемов

Тип антени

Знімна

Кіл-сть антен

4 шт.

Захист бездротової мережі

64-bit WEP, WPA2-Enterprise , 128-bit WEP, WPA-Enterprise , WPA-PSK, поддержка WPS, WPA2-PSK

Особливості

Диспетчер трафіку: QoS і управління смугою пропускання

Додаткові сервіси: Dual WAN, персональний хмарний сервіс AiCloud, FTP і Samba файловий сервер, принт-сервер, підтримка USB 3G-модемів, вбудований Download Master, медіа-сервер, резервне копіювання для MacOS

Додаткові можливості Wi-Fi: увімк / вимк. радіомодулів, IGMP Snooping, бездротовий планувальник

Додаткові можливості доступу: перемикач портів, переадресація (форварднинг) портів, DMZ, DDNS, проходження через NAT з'єднань PPTP, L2TP, IPSec, RTSP, H.323, SIP та ретрансляція PPPoE

Режими роботи: бездротовий маршрутизатор, точка доступу, медіа-міст

Вбудовані мережеві утиліти: ping, traceroute, nslookup, netstat, Wake-on-LAN

Підтримка ОС

Windows 2000, ME, XP, Vista, 7, 8, 8.1

Windows Server 2003, Server 2008

Mac OS X, OS X 10.1, OS X 10.4, OS X 10.5, OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8

Linux Kernel (підтримка лише Ubuntu)

Linux

Розміри, мм

289.5 x 167.6 x 47.5

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Кабель RJ-45

Диск із ПЗ

Короткий посібник