Код: 6627324 Джойстик Logitech X56 HOTAS RGB (945-000059)

  • Артикул: 945-000059
  • Тип маніпулятора: Джойстик
  • Інтерфейс: Дротовий
  • Сумісність: PC

Гарантія: 12 місяців

Сучасна система для безпрограшного ведення бою
Logitech G представляє новий набір маніпуляторів X56 H.O.T.A.S. Його гідно оцінять любителі ігор віртуальної реальності, а також жанру космічних симуляторів, що відновлюється останнім часом. Це яскравий приклад чудової керованості. Серед переваг моделі - аналогові мініджойстики, повноспектральне RGB-підсвічування, 16-бітна система контролю над елеронами та кермом висоти, 189 програмованих елементів керування та багато іншого.

Оновлений комплект X56 відрізняється лаконічним чорно-сірим дизайном та оптимізованою конструкцією, яка була покращена відповідно до відгуків учасників спільноти. Комплект гідно оцінять гравці будь-якого рівня — від любителів, які віддають перевагу під'єднанню Plug-and-Play, до професіоналів, яким необхідне точне налаштування симулятора.

Шість ступенів свободи
У сучасних космічних симуляторах фізичні характеристики корабля динамічніші, а керування набагато складніше. Елементи керування для них істотно відрізняються від традиційних систем моделювання польотів. 6DoF - це шість ступенів свободи - тангаж, крен, нишпорення, рух назад, вперед, вгору, вниз, вправо та вліво. Під час гри необхідно контролювати всі маневри та рухи корабля. Модель X56 оснащена унікальними аналоговими мініджойстиками для зручності руху у будь-якому напрямку. Вони забезпечують гравцю чотири додаткові осі керування, а також можуть використовуватись як кнопки.

Підсвічування Brilliant RGB
Будь то в розпал героїчної битви або при посадці на космічну станцію, з X56 ви повністю поринете в атмосферу гри. Незабутні враження вам гарантовано! Налаштуйте повноспектральне RGB-підсвічування за своїм смаком, використовуючи програмне забезпечення з великим набором функцій.

Віртуальна реальність наяву
Удосконалена система X56 HOTAS не лише дублює інформацію, що відображається на екрані в останніх версіях ігор, а й дозволяє впевнено використовувати елементи керування. Перераховані переваги, а також безліч засобів керування та їх миттєвий відгук роблять X56 ідеальним варіантом для гри з використанням шоломів віртуальної реальності та ігор цього жанру. Надягніть гарнітуру, візьміть у руки X56 — і вперед, до нескінченних пригод!

Регульована точність
Завдяки 16-бітній системі контролю над елеронами та кермом висоти, що має у своєму арсеналі безконтактні датчики з ефектом Холла, а також пружинному механізму з регульованим натягом, X56 забезпечує безпрецедентну керованість і реактивність літального апарату. Для додаткового налаштування передбачено чотири пружини різного натягу. Якщо потрібно, пружини взагалі можна використовувати.

Два незалежні спарені важелі
Два інноваційні спарені важелі ідеально підходять для керування космічними й авіаційними суднами з двома двигунами. І абсолютно незамінні в бою, якщо один із двигунів вийде з ладу. Відрегулюйте тертя для переміщення кожного важеля, а якщо ваше судно оснащене одним двигуном, фіксатор дросельної заслінки може зв'язати обидва дроселі, що зробить керування польотом максимально ефективним.

Понад 189 програмованих елементів керування
Можливість налаштування всіх 13 осей, 5 перемикачів і 31 програмованої кнопки у трьох режимах. Можна встановити зони нечутливості та криві відгуки для точного налаштування осей. Призначайте будь-якій кнопці будь-яку кількість команд у симуляторі, наприклад форсаж, увімкнення гіпердвигуна (FSD), захоплення мети та ведення вогню з безлічі знарядь. Крім того, програмне забезпечення дозволяє надавати X56 ряд функцій миші та клавіатури - як простих, що вимагають натискання однієї клавіші, так і складних, наприклад, команд із заданим часом і макросів. 

Тип маніпулятора

Джойстик

Тип підключення

Дротове

Інтерфейс

USB

Сумісність

PC

Кількість кнопок

Можливість налаштування всіх 13 осей, 5 перемикачів і 31 програмованої кнопки у трьох режимах

Особливості

RGB підсвічування

Розміри, мм

185 x 225 x 266

Вага, г

2.28

Основний колір

Чорний