Код: 5928471 Електрична піч Ariete 975

  • Артикул: 00C097520AR0
  • Внутрішній об'єм: 30 л
  • Потужність: 1600 Вт
  • Термостат: 100 - 230 °С

Гарантія: 12 місяців

Зручно готувати

Електропіч Ariete 975 має досить скромні розміри, тому її можна комфортно розмістити навіть на невеликій кухні. Вона допоможе вам приготувати смачні й ароматні страви не тільки вдома, а й, наприклад, на дачі - невелика вага та компактність дозволяють брати її із собою при необхідності. Також з її допомогою можна швидко розморожувати продукти. Купити такий прилад для кухні - забезпечити свою сім'ю чудовими стравами та різноманітною випічкою.

Керування

Керувати цією моделлю легко та просто - на передній панелі електропечі знаходяться круглі поворотні перемикачі, за допомогою яких можна регулювати температуру, встановлювати режими та час приготування. Ціна такого незамінного помічника для кухні приємно здивує вас - придбати функціональну піч від Ariete об'ємом 30 л можна абсолютно недорого.

Переваги

Ви оціните, наскільки зручна в експлуатації електропіч Ariete 975. У комплекті є деко з антипригарним покриттям, вертел для м'яса та птиці, решітка для гриля і рукоятка-тримач. Є також піддон для крихт, щоб робоча поверхня на кухні завжди залишалася чистою і охайною. Жаростійке скло дверцят і ручки печі не нагріваються, тому виключена можливість отримання опіку під час готування.
 

 

Внутрішній об'єм, л

30

Потужність, Вт

1600

Регулювання температури, ° С

100 - 230

Кількість режимів приготування, шт

4

Режими нагріву

Верхній

Нижній

Комбінований

Гриль

Є

Рожен

Є

Конвекція

Є

Особливості

Подвійне скло

Звуковий сигнал

Таймер

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Розміри, см

34 х 45 х 36

Вага, кг

8.4

Основний колір

Сріблястий

Комплектація

Піддон, рукоятка-тримач, деко