Код: 5956313 Електрична піч Ariete 976

  • Артикул: 00C097620AR0
  • Внутрішній об'єм: 52 л
  • Потужність: 2000 Вт
  • Термостат: 100 - 230 °С

Гарантія: 12 місяців

Функціональність
Ергономічна та стильна електрична піч Ariete 976 - відмінна кухонна помічниця для будь-якої господині. Вона допоможе швидко справлятися з щоденним приготуванням різноманітних страв для всієї родини та прикрасить кухню своєю присутністю. Дана модель має потужність 2000 Вт і об'єм 52 л. Якщо вам необхідна компактна піч, яку можна при необхідності без проблем захопити із собою на дачу, ця цілком підійде. У ній можна готувати рулети, запіканки, м'ясо на грилі, піцу, булочки, пироги, запікати овочі. Будь-яка страва буде приготована рівномірно завдяки наявності функції вентиляції, тому купити Ariete 976 за доступною ціною - гарне рішення.

 

Зрозуміле керування
У вас не виникне питань, як користуватися цією піччю, адже це дуже просто. На передній панелі праворуч розташовуються 3 механічні регулятори, які керують роботою приладу. З їх допомогою можна встановити температуру приготування до 230 °С і вибрати режим (усього передбачено 6 позицій). Таймер на 120 хвилин сповістить про закінчення приготування звуковим сигналом. Подвійне скло печі гарантує додаткову теплоізоляцію, а ручка не нагрівається в процесі приготування, тому ризик випадкового опіку при відкритті дверцят виключений. Піддон для крихт дає можливість утримувати прилад у чистоті.

 

Переваги

Ariete Bon Cuisine 520 забезпечена всіма необхідними аксесуарами, щоб вам було максимально комфортно працювати з нею. У комплекті є решітка для гриля, вертил, піддон і спеціальні рукоятки-тримачі для того, щоб витягувати піддон для крихт і решітка. Корпус даної моделі виконаний зі сріблястого металу. Для того, щоб ви могли повністю контролювати процес приготування їжі, передбачена функція внутрішнього підсвічування. З придбанням цієї печі у вас з'явиться можливість готувати в ній 2 страви одночасно.
 

 

Внутрішній об'єм, л

52

Потужність, Вт

2000

Регулювання температури, ° С

100 - 230

Кількість режимів приготування, шт

6

Режими нагріву

Верхній

Нижній

Комбінований

Гриль

Є

Рожен

Є

Конвекція

Є

Особливості

Внутрішня підсвітка

Подвійне скло

Звуковий сигнал

Таймер

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Розміри, см

38.5 х 53.5 х 38

Вага, кг

12

Основний колір

Сріблястий

Комплектація

Рукоятка-тримач, деко, піддон для крихт