Код: 6342302 Електрична піч Ariete 986 BK

  • Артикул: 00C098680ARME
  • Внутрішній об'єм: 45 л
  • Потужність: 1800 Вт
  • Термостат: 100 - 230 °С

Гарантія: 12 місяців

Для тих, кто любить готувати
Електропіч Ariete 986 - техніка, яка допоможе в приготуванні різних страв. Великий об'єм 45 л дозволяє повністю запікати курку, рибу, готувати з королівським розмахом усе, що ви любите. Потужність 1800 Вт - гарантія того, що ви зможете приготувати будь-яку страву швидко. Термостат 90-230 °С дозволяє правильно запікати найрізноманітнішу їжу. Корпус печі металевий, тому навіть через кілька років ця модель буде виглядати так, ніби ви щойно її купили. Разом з нею ви отримаєте решітку, деко, вертел, ручку для вилучення дека. Електропіч оснащена піддоном для крихт, який потрібно час від часу спорожняти.

Зручна та практична
Купити Ariete 986 - отримати надійну та практичну техніку. Електропіч має дверцята з подвійним склом, ви зможете спостерігати за тим, як страва готується. У цій моделі є внутрішнє освітлення, таймер на 60 хвилин. Індикатор готовності нагріву повідомить вам про те, коли можна почати приготування, а звуковий сигнал - про те, що воно завершилося. Проста та зручна, ця електропіч допоможе створювати справжні кулінарні шедеври.

Режими
Вона має 6 режимів приготування: верхній нагрів, гриль, верхній + нижній нагрів + конвекція, верхній нагрів + конвекція, верхній + нижній нагрів. Така різноманітність режимів дозволяє ідеально готувати найрізноманітніші страви: до золотистої скоринки запікати рибу та птицю, готувати смачну випічку. Насолоджуйтесь не тільки їжею, а й процесом її приготування.

 

Внутрішній об'єм, л

45

Потужність, Вт

1800

Регулювання температури, ° С

100 - 230

Кількість режимів приготування, шт

6

Режими нагріву

Верхній

Нижній

Комбінований

Гриль

Є

Рожен

Є

Конвекція

Є

Особливості

Внутрішня підсвітка

Подвійне скло

Таймер

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Розміри, см

58 x 40 x 38

Основний колір

Сріблястий

Комплектація

Решітка, деко, ручки для вилучення аксесуарів