Код: 6733547 Електрична плита Gorenje ECS 6350 WC (FR6A4E-CEAA2)

  • Артикул: 739091
  • Тип плити: Електрична
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 71 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 x 85 x 60 см

Гарантія: 2 роки

Східчаста форма HomeMade Plus
Усі переваги приготування в дров'яній печі
Унікальна східчаста форма - одна з головних переваг духовок Gorenje. Створена за образом традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрю вільно циркулювати, рівномірно розподілятися і повністю огортати продукт. Так страва нагрівається інтенсивно та рівномірно з усіх боків, виходить одночасно соковитою і хрусткою. У камері об'ємом 71 літр з утопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляції повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на декількох рівнях одночасно.

Емаль SilverMatte
Суперстійке та супергладке покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки і її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки та дека, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє спалювати забруднення при високій температурі, яка також усуває будь-які мікроорганізми, і підтримувати чистоту та безпечне середовище в духовці.

AquaClean: очищення парою
Просте повсякденне очищення
Завдяки використанню зовсім нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean - це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Усе, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в деко та ввімкнути функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки та деках. Забруднення і жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

GentleClose: плавне закривання дверцят
Досить легкого дотику
Досить легкого дотику, щоб дверцята духовки плавно та тихо закрилися.

BigSpace: простора духовка
Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духовок Gorenje східчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм і дозволяє повітрю вільно циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикілограмову індичку.

Система охолодження DC+
Ефективне управління теплом
Динамічна система охолодження DynamiCooling ефективно охолоджує корпус плити та попереджає можливі неполадки, викликані високою температурою. У плитах із системою DC+ датчик тепла не вимикає охолодження, поки температура зовнішніх поверхонь плити не досягне безпечні 60 °С. 

SuperSize: максимальна площа приготування
Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не лише завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Дека стали більшими, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі дека.

Соковиті страви з хрусткою скоринкою
Дворівневий гриль PerfectGrill
У нашій духовці великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач - ближче до центру. Завдяки цьому жар розподіляється найефективніше, і запечені страви завжди виходять ідеальними - хрусткими зовні та ніжними всередині. Залежно від рецепта можна задіяти лише один нагрівальний елемент або обидва відразу.

FastPreheat: швидке нагрівання
Неймовірно швидко і економія часу і енергії
З функцією «Швидке нагрівання» духовка досягає температури 200 °С лише за 6 хвилин, економлячи при цьому до 30% часу. Ця функція особливо стане в нагоді, якщо приготування вимагає попередньо розігрітої духовки. Індикатор на дисплеї і звуковий сигнал інформують, що необхідна температура досягнута.

WarmPlate: підігрів посуду
Професійна сервіровка страв, як у ресторані
Підігріті тарілки зберігають смак і аромат багатьох страв - від супів до спагеті та тушкованих овочів. Завдяки функції WarmPlate ваш столовий посуд збереже необхідну температуру 60 °С, і ви зможете подавати гарячі страви у себе вдома, як у кращому ресторані!

Тип плити

Електрична

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.94

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Електрична

Тип нагрівальних елементів

Гофрована стрічка (Hi-Light)

Покриття робочої поверхні

Склокераміка

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

2.2 / 1.2 / 1.2 / 1.8

Розмір конфорок, мм

210/120 / 145 / 145 / 180

Індикатори залишкового тепла

Так

Матеріал решіток поверхні

Ні

Кришка варильної поверхні

Ні

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

71

Гриль

Є

Конвекція

Є

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

60 x 85 x 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

67.6 x 96 x 71.9

Вага, кг

44.9

Вага в упаковці, кг

49.9

Основний колір

Білий