Код: 6575114 Електрична плита Gorenje EIT 5355 XPG (FI514D-GPH42)

  • Артикул: 735946
  • Тип плити: Електрична
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 70 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 х 85 х 59.4 см

Гарантія: 2 роки

Індукція + електрика
Електрична піч Gorenje EIT5355XPG – це вдалий симбіоз двох затребуваних джерел жару. Електрична духовка якісно прогріває простір, щоб вам підкорилися навіть найвишуканіші рецепти, а індукційна варильна панель є інноваційним способом комфортно приготувати їжу. Нагрівальні елементи типу Hi-Light дають жар швидко та продуктивно, тоді як сама поверхня варильної частини залишається прохолодною.

Функція BridgeZone
Декілька варильних зон можна об'єднати в одну за допомогою опції мосту BridgeZone. Технологія такого підходу передбачає можливість створення великої варильної зони, яка підходить для великих ємностей і нестандартного посуду.

Контурне охолодження
Представлена ​​модель добре продумана щодо безпеки. Саме тому технологія охолодження DC покликана захистити навколишні предмети від жару, що продукується духовкою. Зовнішня поверхня печі залишається прохолодною, за рахунок чого вона не деформує меблі, що стоять поруч.

Продуманий простір духовки
Виробник зробив духовку дуже об'ємною завдяки технології HomeMade Plus Shape (70 л). У поєднанні з інноваційним підходом MultiLevel ви можете готувати одночасно на різних рівнях. При цьому запахи не поєднуються, що дуже важливо.

Каталітична пластина
Одна зі стінок камери має каталітичну пластину, за рахунок чого жир, що скупчився на її поверхні, перетворюється під впливом температури у воду.

Покриття емаллю SilverMatte
Внутрішнє місце духовки оброблено емаллю SilverMatte. Вона має піролітичну конструкцію, за рахунок чого відбувається повне розкладання жирової маси на попіл при дії дуже високої температури.

Очищення AquaClean
Даний вид очищення, на відміну від попередніх, не вимагає активації спеціального режиму: достатньо лише помістити ємність з водою всередину, щоб пара розм'якшила жири, які потім набагато простіше прибрати. Будь-який спосіб очищення на ваш вибір! 

Тип плити

Електрична

Тип керування

Електронне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Електрична

Тип нагрівальних елементів

Індукційні

Покриття робочої поверхні

Склокераміка

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

2.2 / 1.6/1.6 / 2.2 / 2.2

Розмір конфорок, мм

180 / 145 / 180 / 210

Матеріал решіток поверхні

Ні

Кришка варильної поверхні

Ні

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

70

Гриль

Є

Конвекція

Є

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 х 85 х 59.4

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

57.6 х 95.2 х 71.8

Вага, кг

43.2

Вага в упаковці, кг

46.4

Основний колір

Нержавіюча сталь