Код: 6614993 Електрична плита Hansa FCCXS582977

  • Артикул: 56688
  • Тип плити: Електрична
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 65 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 50 х 85 х 60 см

Гарантія: 12 місяців

Необхідна на кухні
Потужна, зручна, багатофункціональна плита електрична Hansa FCCXS582977 стане справжньою окрасою кухні та помічницею в організації харчування всіх членів сім'ї. Пристрій включає варильну поверхню і духову шафу, а значить можливе приготування безлічі страв для святкового столу та повсякденного життя.

Універсальна модель
Склокерамічна зона нагріву представлена ​​чотирма конфорками з технологією Hi-Light. В основу варильної панелі закладена стрічка з особливого сплаву, за рахунок чого нагрів поверхні займає кілька секунд, до того ж тепло розподіляється раціональніше залежно від розміру та форми посуду. Конфорки відрізняються за потужністю, за рахунок чого можна вибрати оптимальний варіант залежно від ситуації.

Технологічний помічник
Духова шафа об'ємом 62 л розділена п'ятьма рівнями знімних напрямних, один з яких телескопічний. Таке конструктивне рішення дозволяє легко готувати відразу кілька страв одночасно. Набір режимів дозволяє підібрати ідеальну комбінацію для найкращого результату. Для зручності користувачів у пам'яті пристрою закладено 10 основних програм приготування. Камера зсередини покрита шаром емалі легкого очищення, компоненти якої не дають змоги забрудненням осідати на стінках. А можливість очищення парою гарантують чудовий зовнішній вигляд апарата.

Рівень безпеки
Завдяки особливостям конструкції і принципу роботи плита електрична працює без джерела відкритого вогню, не дає продуктів згоряння і в процесі експлуатації не спалює кисень. Навіть якщо ввімкнути всі чотири конфорки на максимальній температурі - не буде болючих відчуттів, нездужання або інших проявів шкідливої ​​роботи газових приладів. Проста в управлінні Hansa FCCXS582977 - це зразок надійності та довговічності. Без побоювання за життя і здоров'я працювати на ній у разі потреби зможуть навіть діти. 

Тип плити

Електрична

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Електрична

Тип нагрівальних елементів

Гофрована стрічка (Hi-Light)

Покриття робочої поверхні

Склокераміка

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

1.7 / 1.2 / 1.2 / 0.7/1.7

Розмір конфорок, мм

180 / 145 / 145 / 120/1700

Матеріал решіток поверхні

Ні

Кришка варильної поверхні

Ні

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

65

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Таймер

Фізичні характеристики
Ящик для зберігання посуду

Висувний

Розміри (Ш х В х Г), см

50 х 85 х 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

53.5 х 97.5 х 68

Вага, кг

39

Вага в упаковці, кг

43

Основний колір

Нержавіюча сталь