Код: 6456491 Електрична варильна поверхня Gorenje IS 641 ST (BI6BA-S0)

  • Артикул: 731896
  • Тип поверхні: Електрична
  • Покриття: Склокераміка
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 x 5.4 x 52 см

Гарантія: 2 роки

Авторозпізнання посуду
Миттєве визначення розташування посуду
Після ввімкнення панель автоматично визначає місце встановлення посуду та вмикає необхідну конфорку - окремо або разом з іншою конфоркою залежно від розміру посуду. Визначення розташування посуду відбувається протягом перших 10 секунд після ввімкнення панелі або в будь-який час після активації функції вручну.

TimeAssist: мультитаймер
Стежить за часом приготування
Таймер «3 в 1» допомагає контролювати час. Секундомір автоматично веде відлік часу з моменту початку приготування, і ви можете прямо на варильній панелі перевірити, скільки вже вариться суп. Таймер зворотного відліку програмує тривалість роботи конфорки до 99 хвилин і після закінчення заданого часу вимикає її. Таймер оповіщення єдиний, не прив'язаний до конфорок. Він тільки сповіщає, що заданий час минув.

Скидання налаштувань
Відміна настройок і програм одним натисканням
Ця функція особливо зручна, коли ви готуєте кілька страв одночасно. Якщо потрібно вимкнути одну конфорку або об'єднані конфорки AreaFlex з режимом IQgrill і таймером, просто натисніть X. Не потрібно натискати поспіль кілька сенсорів.

IQboil: приготування з великою кількістю води
Жодна крапля не втече
Програма підходить для страв, які готуються у великій кількості води, наприклад, супів та макаронів. IQboil швидко нагріває воду до кипіння і потім підтримує кипіння. Ви можете вибрати ступінь кипіння: слабкий, помірний або сильний.

IQgrill: гриль
Ідеальний стейк
З IQgrill готувати на грилі неймовірно просто - навіть з невеликою кількістю олії або взагалі без неї. Програма пропонує 4 ступені просмажування і запобігає пригоранню. Найсмачніше та здорове барбекю!

SoftMelt: розтоплення
Раз, два, шоколад!
Функція SoftMelt повільно розтоплює шоколад і вершкове масло при постійній температурі 42 °С, не даючи продуктам підгоріти. Функцію можна використовувати для відтавання продуктів.

StayWarm: підігрів
Зберігає смак страви для гостей, що запізнилися
Функція StayWarm підтримує температуру приготованих страв на оптимальному рівні - 70 °С. З любов'ю приготовані страви збережуть свій смак і температуру, якщо їх потрібно подати на стіл пізніше.

Відновлення налаштувань
Повторно ввімкніть свої настройки
Дуже корисна функція, якщо ви випадково вимкнули плиту. У вас є 5 секунд, щоб відновити останні настройки. Це особливо зручно, якщо ви готуєте кілька страв одночасно. Протягом 5 секунд після випадкового вимкнення знову ввімкніть плиту сенсором On/Off і протягом наступних 5 секунд натисніть функцію StopGo. Налаштування відновляться.

Персональні налаштування
На ваш смак
Деякі настройки можна відрегулювати відповідно до ваших потреб. Можна скинути тривалість і гучність звукового сигналу. Тепер кухня повністю відповідає вашому стилю приготування: там може бути шумно та бадьоро або тихо та спокійно.

Автоблокування
Безпека понад усе
Функція спеціально розроблена для сімей з маленькими дітьми. Тепер дітей можна безпечно залишати на кухні, тому що функція не дозволить їм увімкнути плиту. Автоблокування активується в режимі налаштувань, і панель буде автоматично блокуватися кожен раз після вимкнення. Заблокувати плиту також можна, натиснувши відповідний символ.

Слайдерний сенсор
Контроль на кінчиках ваших пальців
За допомогою слайдера рівні потужності і яскравість підсвічування можна швидко міняти для кожної окремої конфорки - простим дотиком.

StopGo: функція паузи
Зроби паузу в будь-який момент
З функцією StopGo приготування буде під контролем, навіть якщо його необхідно перервати. Функція миттєво вимикає конфорки та зберігає всі настройки. Так що можна спокійно піти відкрити двері та відновити приготування з тими ж настройками.

Таймер
Точне управління часом
Таймер зворотного відліку можна встановити до 99 хвилин. Після закінчення заданого часу конфорка вимкнеться, і пролунає звуковий сигнал.

PowerBoost
Коли час - найважливіша цінність
Функція PowerBoost істотно збільшує інтенсивність нагріву та скорочує його тривалість. Два літри води можна закип'ятити менше, ніж за 6 хвилин, а це дуже економить час. 

Тип варильної поверхні

Електрична

Вид варильної поверхні

Класична

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

Є

Основні характеристики
Тип нагрівальних елементів

Індукційні

Покриття робочої поверхні

Склокераміка

Кількість конфорок

4

Діаметр і потужність конфорок

Передня ліва: Ø 18 см, 1.4/2.1 кВт

Передня права: Ø 16 см, 1.4/1.85 кВт

Задня ліва: Ø 18 см, 1.4/2.1 кВт

Задня права: Ø 21 см, 2.3/3 кВт

Особливості

Розпізнавання наявності посуду

Турбо-режим (Booster)

Функція Stop&Go

Захист від дітей

Таймер

Матеріал решіток поверхні

Ні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 x 5.4 x 52

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

64 х 16 х 59

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56-56.2 х 7 х 49.5

Вага, кг

8.5

Вага в упаковці, кг

9

Основний колір

Чорний