Код: 6556402 Електрична варильна поверхня Hansa BHEI301077

  • Артикул: 27804
  • Тип поверхні: Електрична
  • Покриття: Нержавіюча сталь
  • Кількість конфорок: 2 шт
  • Розмір (Ш х В х Г): 29 х 4 х 51 см

Гарантія: -

Форм-фактор «доміно»
Варильна поверхня Hansa BHEI т301077 відноситься до класу електроплит настільного розміщення з можливістю вбудовування безпосередньо в тумбу. Вона має компактні розміри за рахунок того, що виконана в затребуваному форм-факторі, що імітує доміно: дві зони приготування розташовуються одна над іншою. Така вертикальна конструкція виглядає дуже стильно та в дусі сучасних рішень з дизайну інтер'єру.

Дві зони готування
В якості основного ресурсу для роботи варильної поверхні використовується електрика. Перевага цього джерела тепла в тому, що воно є практично скрізь, на відміну від того ж газу. Ви зможете швидко і якісно приготувати будь-яку їжу, скориставшись двома зонами: одна має менший діаметр і її потужність дорівнює 1000 Вт, а друга - 1500 Вт. Обидві з них можуть працювати в турборежимі, який передбачає підвищення потужності до 1500 і 2000 Вт відповідно.

Сталева поверхня
Корпус варильної поверхні зроблений зі сталі. Вона має відмінні характеристики зносостійкості, а також хороша в очищенні після того, як ви закінчите чергове приготування. Сталь не псується навіть під впливом високої температури, яка незмінно діє на корпус при кожному нагріванні.

Важелі управління
Механічні важелі управління розташовані на нижній частині варильної панелі. Кожен з них відповідає за регулювання інтенсивності роботи конкретної конфорки. Вони мають класичну конструкцію з поворотом. Мітки рівня нагріву допоможуть відрегулювати необхідну ступінь. 

Тип варильної поверхні

Електрична

Вид варильної поверхні

Domino

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Основні характеристики
Тип нагрівальних елементів

Звичайна спіраль (рапідні)

Покриття робочої поверхні

Нержавіюча сталь

Кількість конфорок

2

Діаметр і потужність конфорок

Передня: потужністю 1000 Вт, діаметром 145 мм

Задня (Hi-Speed): потужністю 1500 Вт, діаметром 180 мм

Матеріал решіток поверхні

Ні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

29 х 4 х 51

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

27 х 4 х 49