Код: 6380389 Електрична варильна поверхня Indesit RI 161 C

  • Артикул: 869991042690
  • Тип поверхні: Електрична
  • Покриття: Склокераміка
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Розмір (Ш х В х Г): 58 х 4.6 х 51 см

Гарантія: 12 місяців

Варильна поверхня від компанії HOTPOINT ARISTON забезпечує швидке та зручне приготування повсякденних і святкових страв. Вона отримала корпус з габаритами 58 x 51 см, який відрізняється практичним і витонченим дизайном, який гармонійно поєднується з будь-яким сучасним інтер'єром. Плита має покриття з високоякісної склокераміки, яка надає дизайну особливу вишуканість. Матеріал відрізняється відмінними теплопровідними властивостями та легко очищається від забруднень.

Конфорка INDESIT RI 161 C оснащена 4 електричними конфорками, які швидко нагріваються і відрізняються рівномірним розподілом тепла. Вони мають різну потужність і діаметр 1700 Вт, 180 мм; 1200 Вт, 145 мм (2 шт.) і 2100 Вт, 210 мм. Зони нагріву мають індикацію залишкового тепла, завдяки якій ви завжди будете знати, що охололи вони до безпечної температури. Це зводить до мінімуму ризик обпектися і істотно підвищує безпеку при повсякденній експлуатації.

На фронтальній частині корпусу INDESIT RI 161 C розміщена зручна та проста для розуміння панель управління. Вона складається з набору сенсорних кнопок. Усього за пару натискань ви зможете вибрати оптимальну потужність роботи пристрою і скористатися додатковими функціями. Встановіть таймер щоб запрограмувати час приготування кожної страви. Попередньо встановлена опція блокування панелі управління запобіжить випадковому ввімкненню або зміні налаштувань при натисканні. 

Тип варильної поверхні

Комбінована

Вид варильної поверхні

Класична

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

Є

Основні характеристики
Тип нагрівальних елементів

Гофрована стрічка (Hi-Light)

Покриття робочої поверхні

Склокераміка

Кількість конфорок

4

Особливості

Таймер

Матеріал решіток поверхні

Ні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

58 х 4.6 х 51

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 х 4.2 х 9

Вага, кг

8

Основний колір

Чорний