Код: 6485780 Електрична духова шафа Candy FCP625WXL/E

  • Артикул: 33702107
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 70 л
  • Тип очищення: Гідролізний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 x 59.5 x 56.8 см

Гарантія: 2 роки

Ідеальне поєднання
Електрична духова шафа Candy FCP625WXL/E серії Pop Evo кращим чином поєднує неперевершену якість роботи та сучасний дизайн. Поєднання білого металу та скла в оформленні доповнить будь-яку кухню і не завдасть складнощів у догляді.

Широкі можливості
З духовою шафою Candy FCP625WXL/E можна приготувати страву будь-якої складності. Набір автоматичних програм гарантує бездоганний смак піци, солодких десертів, овочевих страв. Великий обсяг камери дозволяє запікати страви не лише порційно, але і повністю, злкрема і велику птицю. Духовка Candy FCP625WXL/E оснащена декількома нагрівальними елементами по всьому периметру, це означає, що страва буде пропікатися рівномірно, і дає унікальну можливість готувати одночасно на декількох рівнях. Режим конвекції буде ідеальним, якщо необхідно отримати апетитну золотисту скориночку на готовій страві.

З турботою про фігуру
Запечені страви справедливо вважаються дієтичнішими та низькокалорійними порівняно зі смаженими. Прихильники здорового харчування обов'язково оцінять функцію Cook Light. Вона дозволяє готувати з використанням меншої кількості олії і отримати ще більш низькокалорійнішу страву в результаті.

Завжди в чистоті
Духова шафа Candy FCP625WXL/E не дозволить господині проводити багато часу за очищенням. Із системою AquActiva внутрішня камера завжди буде в чистоті. Технологія поєднує в собі використання низькопористої емалі, яка практично не вбирає жир і неприємні запахи. Досить налити води, увімкнути необхідний режим, і протерти поверхню губкою після його закінчення.

Простота в управлінні
Справитися з вибором автоматичних або ручних програм на духовій шафі зможе навіть новачок у роботі з технікою. Система управління за допомогою механічних ручок і цифрового дисплея з кнопками дозволяє контролювати кожну вибрану дію. Підказки на кожному етапі допоможуть виставити температуру та час приготування, функції таймера та будильника дають вільний час на весь період приготування страви. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Поворотні

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А+

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

70

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Кількість режимів

8

Режими роботи

Нижній і верхній нагрів

Гриль

Нижній нагрів з конвекцією

Нижній і верхній нагрів з конвекцією

Режим "Cook Light"

Режим "Pizza"

Розморожування

Тип очищення

Гідролізний (очищення парою)

Тип направляючих

Рельєфні

Кількість рівнів направляючих

4

Кількість скла дверцят

2

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 x 59.5 x 56.8

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

58.5 x 56 x 56

Вага, кг

29.2

Вага в упаковці, кг

31

Основний колір

Білий