Код: 6391783 Електрична дахова шафа Gorenje BCM 547 ORA-W (BO4CM4I1-42)

  • Артикул: 728024
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 50 л
  • Тип очищення: парою
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 × 45.5 × 54.6 см

Гарантія: 2 роки

ДЛЯ ВИШУКАНИХ ПРОСТОРІВ
Доповніть індивідуальний інтер'єр вашої кухні елегантною духовою шафою GORENJE BCM 547 ORA-W (BO4CM4I1-42) з колекції ORA ÏTO. Виконана в кристально білому забарвленні, вона стане яскравим акцентом будь-якого сучасного простору. Доповнює преміальний дизайн моделі оздоблення із загартованого скла та витончений сенсорний програматор IconLED+. Оснащений яскравим індикаторним дисплеєм, він дозволить відстежувати всі виставлені настройки з одного найменшого погляду на панель. Усі переваги зібрані, щоб спростити ваш побут і домашні турботи.

РОЗШИРЮЄ МОЖЛИВОСТІ
Підтримуючи широкий вибір режимів приготування, GORENJE дозволить втілювати в життя будь-які кулінарні експерименти. Серед них: класичне нагрівання, конвекція, ІЧ-гриль і НВЧ. Тепер ви зможете не лише запікати абсолютно будь-які страви, але і швидко розігрівати їжу або дбайливо розморожувати продукти перед приготуванням.

HOMEMADE
Створена за зразком класичної дров'яної печі, духовка HomeMade забезпечить чудові результати запікання навіть цілісних тушок птиці або великої кількості закусок на всю компанію. Завдяки особливій заокругленій формі та технології всебічного нагрівання MultiFlow 360° тепер будь-які страви гарантовано придбають золотисту хрустку скоринку та залишаться ідеально соковитими всередині.

ПІДТРИМКА НВЧ
Головною перевагою духовки, що виділяють її на тлі традиційних моделей, виступає інверторна технологія для НВЧ. Вона обумовлює економніше споживання електроенергії, а також дбайливу обробку продуктів з ефективним збереженням їх харчової цінності та смаку. Поворотний стіл у даній моделі відсутній, завдяки чому ви можете готувати великі продукти, обмежуючись лише розмірами внутрішньої камери.

ПРОДУМАНИЙ ДИЗАЙН
За підтримку гігієнічного середовища всередині духової камери відповідає піролітична емаль SilverMatte. Прекрасно витримуючи вплив високих температур, вона гарантовано збереже свою міцність і не буде утворювати мікротріщин. Ультрагладке емалеве покриття виключить скупчення складних забруднень, що в рази спростить очищення робочої камери. Для регулярного підтримання чистоти використовуйте спеціальний режим AquaClean. Просто залийте невелику кількість води в деко й активуйте режим нагрівання. Коротка процедура обробки парою миттєво розм'якшить усі забруднення до стану, при якому їх можна буде видалити звичайною губкою. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Поворотні

Утоплювані

Сенсорні

Дисплей

Є

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

50

Потужність НВЧ, Вт

1000

Гриль

Інфрачервоний

Потужність грилю, Вт

2200

Регулювання температури, ° С

50 - 250

Кількість режимів

11

Режими роботи

Швидке нагрівання (FastPreheat)

Нижній і верхній нагрівальні елементи

Великий інфрачервоний гриль

Великий інфрачервоний гриль із вентилятором

Нижній круговий нагрівальний елемент і вентилятор

Круговий нагрівальний елемент

Функція Eco

Очищення aquaclean із мікрохвилями

Розморожування

Мікрохвилі та гаряче повітря

Мікрохвилі

Особливості

Захист від дітей

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Гідролізний (очищення парою)

Тип направляючих

Знімні

Кількість скла дверцят

3

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 × 45.5 × 54.6

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

56 х 45 х 55

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 х 45 х 55

Вага, кг

36.1

Вага в упаковці, кг

40.4

Основний колір

Білий