Код: 6467741 Електрична духова шафа Gorenje BO 737 E24X (EVP341-444M)

  • Артикул: 732859
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 71 л
  • Тип очищення: гідролізний, каталітичний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.7 х 59.5 х 54.7 см

Гарантія: 2 роки

Багаторівневе приготування
Кілька видів страв одночасно
Комбінація MultiFlow 360 ° з HomeMade допомагає досягти найвимогливіших цілей: готувати одночасно п'ять дек з різними видами страв. Доброю новиною є те, що аромати і запахи не змішуються. Інтелектуальний обмін повітря забезпечує рівномірне приготування їжі на кожному рівні. Об'єм духовки вищий, тому у вас відмінна видимість. Моделі верхньої лінії дозволяють установлювати лотки на п'яти різних рівнях.

Емаль SilverMatte
Суперстійке і супергладке покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру і піролітичне очищення при 500 °С. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і дека, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє спалювати забруднення при високій температурі, яка також усуває будь-які мікроорганізми, і підтримувати чистоту і безпечне середовище в духовці.

AquaClean: очищення парою
Просте повсякденне очищення
Завдяки використанню зовсім нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean - це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Усе, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в деко і ввімкнути функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки і деках. Забруднення і жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

BigSpace: простора духовка
Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духових шаф Gorenje ступінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм і дозволяє повітрю вільно циркулювати. Печі Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів також ідеально підходять для індички вагою 7 кг.

GentleClose
Дуже просто і дуже тихо
Потрібен лише дотик, щоб злегка закрити дверцята духовки без шуму.

Система DC+
Ефективне управління теплом
Система DynamiCooling ефективно охолоджує зовнішню поверхню духовки, запобігаючи пошкодженню при високій температурі. У печах із системою DynamiCooling+ теплові датчики регулюють охолодження зовнішніх стінок печі до досягнення 60 °C. Це дуже зручно для печей піролітичного очищення, що працюють при дуже високих температурах.

SuperSize: максимальна площа приготування
Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам як у стандартних, так і в компактних духовках. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Дека стали більшими, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі дека. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Утоплювані

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.81 кВтгод (вентиляційний нагрів), 0.94 кВтгод (класичний нагрів)

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

71

Гриль

Електричний

Потужність грилю, Вт

2700

Конвекція

Є

Кількість режимів

10

Особливості

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Каталітичний

Традиційний (емаль легкого очищення)

Гідролізний (очищення парою)

Тип направляючих

Телескопічні

Кількість скла дверцят

2

Інші особливості

Термоелектричний запобіжник

Піролітична емаль SilverMatte

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.7 х 59.5 х 54.7

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

63.5 х 69.1 х 68

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56-56.8 х 58.3-60 х 55

Вага, кг

30

Вага в упаковці, кг

34.3

Основний колір

Нержавіюча сталь