Код: 6392571 Електрична духова шафа Gorenje BOP 798 S54X (BO6PY4D1-42)

  • Артикул: 730141
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 71 л
  • Тип очищення: Піролітичний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 x 59.5 x 54.6 см

Гарантія: 2 роки

Східчаста форма HomeMade Plus
Ідеальна духовка для професійних результатів
Духовка стала ще просторішою, а стеля більш східчастою, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обволікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним і соковитим усередині та неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 літр з утопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляція повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на декількох рівнях одночасно.

Автоматичні програми
Діти теж можуть готувати
Духові шафи Gorenje пропонують повністю автоматичні програми для 80 рецептів, що дуже зручно для новачків. Секрет автоматичного режиму простий: усі параметри - час, температура, режим нагріву - встановлюються автоматично. Вам лише треба вибрати вид страви, ввести вагу та натиснути СТАРТ, а духовка зробить усе інше!

PyroClean: піролітична очистка
Функція самоочищення високого класу
Піроліз - найефективніший спосіб очищення духовки. Висока температура (до 500 °C) повністю очищає духовку, не залишаючи ні плям жиру, ні шматочків їжі. У кінці залишається лише прибрати нагар, що утворився. Залежно від моделі духовки мають три ступені очищення. Легке очищення триває 90 хвилин, середня - 120 хвилин, а інтенсивне займає всього 150 хвилин. Найголовніше, духовка стає чистою без застосування миючих засобів.

MultiFlow 360°
Рівномірне пропікання з усіх боків
Система MultiFlow 360° забезпечує оптимальну циркуляцію повітря в духовці. Продумане розташування отворів на задній стінці й унікальна східчаста форма допомагають розподілити потоки гарячого повітря по всьому простору робочої камери. Вентилятор доставляє гаряче повітря в найдальші куточки духовки, забезпечуючи рівномірне приготування страви. Циркуляція повітря дозволяє одночасно готувати на декількох рівнях без змішування смаків і запахів.

Багаторівневе приготування
Багато страв за один раз
Поєднання технології MultiFlow 360° і східчастої форми HomeMade допомогло вирішити нам важке завдання - забезпечити одночасне приготування на п'яти рівнях. І ще хороша новина - смаки та запахи при цьому не змішуються! Продумана система вентиляції гарячого повітря забезпечує рівномірне пропікання страв на кожному рівні. Збільшений об'єм духовки надає відмінний огляд усього, що відбувається всередині духовки. У моделях Superior дека встановлюються на п'яти рівнях.

StepBake: покрокове приготування
Ідеальна страва за 2 або 3 кроки
Покрокове приготування забезпечує встановлення до трьох послідовних комбінацій параметрів приготування. У ході автоматичного приготування не потрібно змінювати налаштування вручну, а також відкривати дверцята, що додатково заощаджує електроенергію. Цю можливість оцінять досвідчені кулінари, крім того вона ідеально підходить для таких страв, як хліб і лазанья, які вимагають зміни температури в процесі приготування.

Емаль SilverMatte
Суперстійке та супергладке покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки і її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру та піролітичне очищення при 500 °С. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки та дека, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє спалювати забруднення при високій температурі, яка також усуває будь-які мікроорганізми, і підтримувати чистоту та безпечне середовище в духовці. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Поворотні

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А+

Енергоспоживання, кВт/год

1

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

71

Гриль

Електричний

Потужність грилю, Вт

2700

Конвекція

Є

Кількість режимів

16

Режими роботи

Класичний нагрів

Нагрів знизу

Нагрів зверху

Великий електричний гриль

Вентиляційний нагрів

Великий гриль + робота вентилятора

Нагрів знизу + робота вентилятора

Нагрів знизу + вентиляційний нагрів

Малий гриль

Розморожування

Швидкий нагрів духовки

AutoRoast: автоматичне запікання

StayWarm: підтримання температури приготованих страв

WarmPlate: підігрів посуду

Піролітичне очищення

Екоприготування

Тип очищення

Піролітичний

Тип направляючих

Знімні

Кількість скла дверцят

4 скла + 2 термошари

Інші особливості

Варіогриль PerfectGrill

Захисне покриття Antifinger

GentleClose: шарнір з плавним закриванням дверцят духовки

MultiFlow 360°: рівномірне пропікання з усіх боків

Глибоке емальоване деко

2 дрібні емальовані дека

Решітка

Термозонд для м'яса

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 x 59.5 x 54.6

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

63.5 х 69.1 х 68

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56.4 х 59 х 55

Вага, кг

42.2

Вага в упаковці, кг

46.5

Основний колір

Нержавіюча сталь