Код: 6474456 Електрична духова шафа Hansa BOEI68427

  • Артикул: 56516
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 65 л
  • Тип очищення: Каталітичний
  • Розмір (Ш х В х Р): 59.5 х 59.5 х 57.5 см

Гарантія: 12 місяців

Швидкий розігрів (4 хв)
Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за короткий час. Духова шафа нагрівається до температури 150°C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартного часу нагрівання. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури.

Широкий діапазон температур
Універсальний помічник при приготуванні їжі – безцінна справа. Ось чому ми пропонуємо вам широкий температурний діапазон, який дозволяє готувати різноманітні страви. 30 ⁰C – ідеальна температура для підняття тіста. 40-50 ⁰C ідеально підходить для розморожування м'яса. Ви можете швидко спекти страву з листкового тіста при температурі 200 ⁰C, а улюблену піцу - при 280 ⁰C. Насолоджуйтесь комфортом!

Рівномірне запікання
Отримайте чудову випічку завдяки конструкції з рівномірним розподілом тепла та стійкою температурою всередині духової шафи.

Каталітична система очищення
Це функція самоочищення духової шафи. Каталітична система оснащена каталітичними панелями, що легко замінюються, вони розщеплюють жир і забруднення, це допомагає зберігати духову шафу чистою.

Емаль EASYCLEAN
Це рішення зберігає внутрішню частину чистою, а також забезпечує простоту у використанні, так як за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо емаль, що легко очищається, як стандартну у всіх наших духових шафах.

COOLDOOR3
Завдяки тепловідбиваючому склу з внутрішньої сторони дверцят, а також потрійному склінню, ми досягли значного зниження температури їх зовнішньої поверхні. Передня частина духової шафи залишається холодною і, отже, безпечнішою.

Автодоводчик SOFTCLOSE
Функція м'якого закриття робить закриття дверцят духової шафи плавнішим. Забезпечує ще більший контроль над дверцятами духової шафи під час закриття та відкриття, викликаючи тим самим приємні відчуття. Крім того, вона підвищує рівень безпеки.

Перемикачі, що утоплюються
Тепер перемикачі забираються всередину і їх можна сховати в панелі управління. З такою особливістю ваша кухня виглядатиме сучасно та елегантно. Цей дизайн не лише вишуканий і витончений, але так само і функціональний – догляд стає простішим, ніж будь-коли раніше.

Стандартне освітлення
Вам більше не потрібно відчиняти дверцята духовки, щоб перевірити стан приготування страви! Освітлення робить внутрішню частину камери духовки яскравою, тому ви можете все бачити. Зручно та без втрати тепла!

Клас енергоспоживання
Hansa піклується про довкілля, пропонуючи поряд із сучасними технологіями проекологічні рішення. Тому вся кухонна техніка, включаючи духові шафи та плити, відноситься до енергетичного класу A. Як найвищий енергетичний клас, клас A гарантує найнижчі рахунки за електроенергію.

TOUCH FREE
Спеціальне покриття дозволяє торкатися поверхні не залишаючи на ній слідів. Це означає, що більше не буде ніяких жирних відбитків пальців і ви проведете більше часу з сім'єю, а не за чищенням, що забирає багато часу.

Розморожування
Ця спеціальна функція ідеально підходить для розморожування таких страв, як м'ясо, риба, хліб і печиво. Завжди у вашому розпорядженні. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Поворотні

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

65

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Регулювання температури, ° С

30 - 280

Кількість режимів

8

Особливості

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Каталітичний

Тип направляючих

Телескопічні

Кількість рівнів направляючих

1

Кількість скла дверцят

3

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 59.5 х 57.5

Основний колір

Нержавіюча сталь