Код: 6811681 Електрична духова шафа Hansa BOES681021

  • Артикул: 57619
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 62 л
  • Тип очищення: Традиційний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 х 59.5 х 57 см

Гарантія: 12 місяців

Швидке розігрів (4 хвилини)
Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за короткий час. Духова шафа нагрівається до температури 150°C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартного часу нагріву. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури.

Дверцята, що легко очищаються
Завдяки новій конструкції дверцят, з них можна безпечно та просто вийняти скло без зняття всіх дверцят. Використання двох клямок у верхній частині дверцят дозволяє обійтися без застосування будь-яких інструментів, і це можна зробити самостійно. Тепер доглядати чистоту духової шафи дуже просто.

Розморожування
Ця спеціальна функція ідеально підходить для розморожування таких страв, як м'ясо, риба, хліб і печиво. Завжди у вашому розпорядженні.

Деко для випічки Procook
Їжа більше не прилипає до деко! Усе завдяки особливій структурі Procook із тисненням у вигляді стільників. Під час запікання жир стікає спеціальними борозенками, не пригоряючи до продуктів. Структура дека також виключає ризик деформації навіть при інтенсивному використанні.

Стандартне освітлення
Вам більше не потрібно відчиняти дверцята духовки, щоб перевірити стан приготування страви! Освітлення робить внутрішню частину камери духовки яскравою, тому ви можете все бачити. Зручно та без втрати тепла!

Клас енергоспоживання А
Hansa піклується про довкілля, пропонуючи поряд із сучасними технологіями проекологічні рішення. Тому вся кухонна техніка, включаючи духові шафи та плити, відноситься до енергетичного класу A. Як найвищий енергетичний клас, клас A гарантує найнижчі рахунки за електроенергію.

Очищення парою
Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд здійснюється швидко, просто та ефективно. Достатньо налити 0,5 л води на деко, поставити його в духовку, встановити температуру на 50°C, звичайний режим, і час на 30 хвилин, або налити води й активувати на дисплеї функцію «Clean» (Очищення). Після того, як пара просочить і розм'якшить забруднені місця на стінках духовки, їх можна витерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Поворотні

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.99

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

62

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Кількість режимів

8

Особливості

Автовідключення

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Гідролізний (очищення парою)

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 59.5 х 57

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 x 59.5 х 56

Основний колір

Чорний