Код: 6315521 Електрична духова шафа Hansa BOES68432

  • Артикул: 55958
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 62 л
  • Тип очищення: Традиційний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 х 59.5 х 57.5 см

Гарантія: 12 місяців

ШИРОКИЙ ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУР
Температурний діапазон від 30 до 280 °C можна використовувати будь-яким способом. Низькі температури ідеально підходять для приготування тіста, що повільно підходить, або для готування «під вакуумом». Високі температури призначені для приготування м'яса або піци.

РІВНОМІРНЕ ЗАПІКАННЯ
Отримайте чудову випічку завдяки конструкції з рівномірним розподілом тепла та стійкій температурі всередині духової шафи.

ЕМАЛЬ, ЯКУ ЛЕГКО ОЧИСТИТИ
Це рішення зберігає внутрішню частину чистою, а також забезпечує простоту у використанні, так як за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо емаль, яку легко очищувати, в якості стандартної в усіх наших духових шафах.

ОЧИЩЕННЯ ПАРОЮ
Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд здійснюється швидко, просто і ефективно. Досить налити 0,5 л води на деко, поставити його в духовку, встановити температуру на 50 °C, звичайний режим, і час на 30 хвилин, або налити води й активувати на дисплеї функцію «Clean» (Очищення). Після того, як пара наситить і розм'якшить забруднені місця на стінках духової шафи, їх можна витерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою.

COOLDOOR3
Завдяки тепловідбивному склу з внутрішньої сторони дверцят, а також їх потрійному склінню, ми домоглися значного зниження температури їх зовнішньої поверхні. Передня частина духової шафи залишається холодною і отже безпечнішою.

КЛАС ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ A
Hansa піклується про навколишнє середовище, застосовуючи поряд з новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи та плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

ШВИДКЕ НАГРІВАННЯ
Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за найкоротший час. Духова шафа нагрівається до температури 150 °C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартного часу нагріву. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури. Розігрівання їжі тепер стало також швидшим і простішим.

ПРОГРАМАТОР TS
Завдяки застосуванню сенсорного управління, легко спостерігати за процесом приготування їжі та керувати ним. Програматор Ts полегшує контроль за часом випікання і встановлення часу вимкнення духової шафи.

ДВЕРЦЯТА, ЯКІ ЛЕГКО ОЧИЩАТИ
Завдяки новій конструкції дверцят, з них можна безпечно та просто вийняти скло без зняття всіх дверцят. Використання двох засувок у верхній частині дверцят дозволяє обійтися без застосування будь-яких інструментів, і це можна зробити самостійно. Тепер доглядати за чистотою духової шафи зовсім просто. 

СТАНДАРТНЕ ПІДСВІЧУВАННЯ
Підсвічування духової шафи, що розташоване на задній стінці камери, дозволяє чітко розглянути страви, що готуються.

РОЗМОРОЖУВАННЯ
Ця спеціальна функція ідеально підходить для розморожування таких страв, як м'ясо, риба, хліб і печиво. Завжди у вашому розпорядженні.

ДЕКО ДЛЯ ВИПІЧКИ PROCOOK
Гексагональна структура дека procook, розроблена компанією Amica, - це сучасне рішення для приготування здоровішої і смачнішої їжі. Цього вдалося досягти за допомогою спеціальних поглиблень у формі стільників. Крім того, використовується антипригарна емаль. Завдяки такому рішенню, шматочки м'яса не прилипають до поверхні, або готуються у власному соку під час смаження. Технологія procook - ще одне зручне та здорове рішення, яке ми пропонуємо.

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Поворотні

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.99

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

62

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Регулювання температури, ° С

35 - 280

Кількість режимів

8

Особливості

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Традиційний (емаль легкого очищення)

Тип направляючих

Рельєфні

Кількість скла дверцят

3

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 59.5 х 57.5

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 х 59.5 х 56

Основний колір

Чорний