Код: 6617687 Електрична духова шафа Hansa BOEY68229

  • Артикул: 56029
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 65 л
  • Тип очищення: Каталітичний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 х 59.5 х 57.5 см

Гарантія: 12 місяців

Рівномірне запікання
Отримайте чудову випічку завдяки конструкції з рівномірним розподілом тепла та стійкій температурі всередині духової шафи.

Очищення парою
Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд здійснюється швидко, просто і ефективно. Досить налити 0,5 л води на деко, поставити його в духовку, встановити температуру на 50 °C, звичайний режим, і час на 30 хвилин, або налити води й активувати на дисплеї функцію «Clean» (Очищення). Після того, як пара наситить і розм'якшить забруднені місця на стінках духової шафи, їх можна витерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою.

Каталітична система очистки
Це функція самоочищення духової шафи. Каталітична система оснащена легко замінними каталітичними панелями, вони розщеплюють жир і забруднення, це допомагає зберігати духову шафу чистою.

Легко очищувана емаль
Це рішення зберігає внутрішню частину чистою, а також забезпечує простоту у використанні, так як за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо легко очищувану емаль в якості стандартною в усіх наших духових шафах.

COOLDOOR3
Завдяки тепловідбивному склу з внутрішньої сторони дверцят, а також їх потрійному склінню, ми домоглися значного зниження температури її зовнішньої поверхні. Передня частина духової шафи залишається холодною і отже безпечнішою.

Клас енергоспоживання А
Hansa піклується про навколишнє середовище, застосовуючи поряд з новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи та плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

Швидкий розігрів
Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за найкоротший час. Духова шафа нагрівається до температури 150 °C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартного часу нагріву. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури. Розігрівання їжі тепер стало так само швидшим і простішим.

Хромовані напрямні
Напрямні з нержавіючої сталі забезпечують надійне положення дека в духовій шафі та легкість його переміщення, коли необхідно щось на нього покласти або з нього прибрати. Напрямні можна знімати та мити в посудомийній машині.

Стандартне підсвічування
Підсвічування духової шафи, що розташоване на задній стінці камери, дозволяє чітко розглянути страви, що готуються.

Розморожування
Ця спеціальна функція ідеально підходить для розморожування таких страв, як м'ясо, риба, хліб і печиво. Завжди у вашому розпорядженні. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Поворотні

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.99

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

65

Гриль

Електричний

Потужність грилю, Вт

2000

Конвекція

Є

Регулювання температури, ° С

50-250

Кількість режимів

8

Особливості

Підсвітка

Тип очищення

Каталітичний

Кількість рівнів направляючих

5

Інші особливості

Знімне скло дверцят

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 59.5 х 57.5

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 x 59.5 x 56

Вага, кг

32.4

Вага в упаковці, кг

36

Основний колір

Слонова кістка