Код: 6886091 Електрична духова шафа Hisense BIM 45342 ADBG

  • Артикул: 742523
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 50 л
  • Тип очищення: Гідролізний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 x 45.5 x 54.6 см

Гарантія: 2 роки

ТЕХНОЛОГІЯ EVEN BAKE

Завжди рівномірне та бездоганне приготування

Ця передова технологія забезпечує стабільно бездоганні страви. Усе, що ви кладете в цю духову шафу, готується рівномірно завдяки великій злегка округлій камері, яка разом з оптимально розташованими спеціальними нагрівачами гарантує відмінний і рівномірний розподіл гарячого повітря. У результаті ви отримуєте соковиті страви всередині з хрусткою скоринкою ззовні. Великі скляні дверцята й чудове внутрішнє освітлення дають змогу в будь-який момент перевірити готовність страви, не відчиняючи дверцята й не випускаючи гаряче повітря. Ефективне та рівномірне приготування гарантовано.

АВТОМАТИЧНІ ПРОГРАМИ

Ваша справа — інгредієнти, решту довірте духовій шафі

Вам потрібно знати лише необхідні інгредієнти, а про решту подбає ця піч. Відповідно до маси вашої страви вона встановить потрібну температуру, увімкне нагрівачі та розрахує тривалість приготування. Жодних нарікань. Найкращий можливий результат. Просто виберіть одну з 22 автоматичних програм і спокійно беріться за інші справи. Завдяки автоматичним програмам навіть у новачків страви виходять на рівні шеф-кухаря.

КОМБІНОВАНИЙ РЕЖИМ ІЗ МІКРОХВИЛЯМИ

Готуйте так, як зручно

Цей надзвичайно корисний прилад має функцію мікрохвильової печі, яка дає змогу швидко розморожувати, розігрівати та готувати їжу. Ви можете використовувати її в поєднанні з гарячим повітрям або грилем, щоб смажити курку, готувати овочі, робити випічку тощо. А найприємніше те, що комбінований режим із мікрохвилями робить приготування їжі ще швидшим.

БАГАТОФАЗНЕ ПРИГОТУВАННЯ

Автоматичні зміни температури або нагрівачів під час готування

Програмування різних етапів випікання вручну спрощує процес приготування, але справжні зміни відбуваються автоматично. Вам не потрібно більше стояти біля печі, щоб підвищити температуру або ввімкнути гриль, оскільки піч зробить це за вас.

ПЕРЕМІШУВАЧ

Більше ніяких гарячих ділянок

Розташована у верхній частині камери лопать рівномірно розподіляє мікрохвилі, що запобігає утворенню гарячих ділянок и гарантує рівномірне приготування. Тарілки, що обертаються, і нерівномірне нагрівання пішли в минуле.

РЕЖИМ ПРИГОТУВАННЯ ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ

Режим для напівфабрикатів

Ви можете вибрати один з трьох варіантів приготування на грилі. Готуйте на грилі тільки страви, для яких хочете отримати золотисту скоринку, або використовуйте одну з двох комбінацій гриля і мікрохвиль (більше мікрохвиль і менше гриля або менше мікрохвиль і більше гриля), які дають змогу набагато швидше підсмажити невеликий шматок м’яса, спекти піцу тощо.

 

СКЛЯНЕ ДЕКО

Скляне деко для приготування та сервірування

Скляне деко — це корисна річ, у якій зручно як розігрівати чи готувати в мікрохвильовій печі, так і подавати на стіл. Його з міцного термостійкого скла, розрахованого на жар мікрохвильової печі. Скло не вбирає ані запаху, ані смаку їжі. Цей прозорий світлопроникний матеріал дає змогу спостерігати за стравою під час готування або розігрівання, а високі борти дека захищають від витікання та бризок. Компактне й легке скляне деко — це практичний універсальний аксесуар, який підвищує функціональність і зручність будь-якої мікрохвильової печі.

КОЛЕРУВАННЯ

Ідеальна скоринка

Рішення для надання стравам приємного зовнішнього вигляду та створення хрусткої скоринки. Увімкніть функцію колерування, щоб гриль згори подавав надзвичайно високий рівень тепла близько до поверхні вашої страви. Досягти ідеальної скоринки тепер дуже просто.

РЕЖИМ ПРИГОТУВАННЯ ПІЦИ

Час ласувати піцою

Тепер ви можете насолоджуватися домашньою піцою коли завгодно. Максимальна температура 300 градусів і відмінний розподіл тепла дають змогу випікати піцу за дуже короткий час, а на смак вона буде такою ж смачною, як у будь-якому італійському ресторані.

ОБ’ЄМ

Достатньо місця для приготування великої кількості страв

Ця мікрохвильова піч об’ємом 50 літрів розроблена спеціально для того, щоб умістити всі ваші продукти, навіть на кількох рівнях, і водночас виглядати елегантно — ідеальний варіант для вашої домівки.

ІНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГІЯ

Рівномірне розморожування та розігрівання

Інверторна технологія забезпечує постійний потік енергії та рівномірні розігрів або розморожування, щоб страва не залишалася холодною всередині та пересушеною зовні. Через постійний потік енергії продукти зберігають більшість вітамінів і мінералів і не змінюють свою структуру. Крім того, скорочується час приготування та знижується енергоспоживання.

ПОТУЖНІСТЬ МІКРОХВИЛЬОВОЇ ПЕЧІ

Розкрийте всі можливості мікрохвиль

Керуйте рівнем потужності відповідно до своїх потреб. Висока потужність стане в пригоді, коли потрібно нагріти щось якомога швидше. Наприклад, якщо треба скип’ятити воду або приготувати прозорий суп, доречною буде найбільша потужність. Помірно висока потужність дає змогу смажити чи готувати на парі, а низька підходить для приготування крем-супу або для використання приладу в режимі сушарки.

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Сенсорні

Дисплей

Є

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

50

Гриль

Електричний

Регулювання температури, ° С

250

Кількість режимів

23

Особливості

З функцією НВЧ

Тип очищення

Гідролізний (очищення парою)

Тип направляючих

Дротяні

Кількість скла дверцят

3

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 х 45.5 х 54.6

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

63.5 х 54.1 х 68

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

56 х 45 х 55

Вага, кг

33

Вага в упаковці, кг

35

Основний колір

Чорний