Код: 6540619 Електрична духова шафа Pyramida F 40 M 45 GBL

  • Артикул: 4260349578141
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 45 л
  • Тип очищення: Традиційний
  • Розмір (Ш х В х Г): 44.7 x 59.4 x 55 см

Гарантія: 3 роки

Стильний універсал
Фронт цієї моделі разом з панеллю керування виконаний повністю із загартованого скла чорного кольору. За нею дуже легко доглядати, зберігаючи первісну бездоганність зовнішнього вигляду. Круглі ручки додають дизайну вишуканості. Ця духовка точно стане центральним елементом кухонного інтер'єру.

Усі можливості в чотирьох програмах
Духова шафа має 4 режими роботи, ідеально пристосованих під готування різних страв. Хочете приготувати велику порцію гарніру з безлічі інгредієнтів, зтушкувати м'ясо, запекти картоплю в горщику або спекти коржі для торта? Використовуйте режим традиційного нагрівання (працюють верхній і нижній нагрівальний елементи). Режим «Гриль», що забезпечує потужне пряме випромінювання тепла, допоможе швидко обсмажити скибочки м'яса або курку до хрусткої скоринки, при цьому зберігши їх соковитість і м'якість. Дана програма також підходить для приготування реберець, котлет для бургерів і навіть стейка. При ввімкненні програми «Конвекція» в роботу вступає задній нагрівальний елемент, а потужний вентилятор забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря всередині духовки. Цей режим розроблений для випічки (рулетів, тістечок, кексів, хліба і т. д.), а також готування різних страв на декількох рівнях одночасно. Вбудована підсвітка позбавить вас необхідності постійно відкривати дверцята духовки та тим самим знизить витрати енергії. Щоб візуально оцінити ступінь готовності страви, просто погляньте на неї через скляні дверцята.

З таймером готувати простіше
Система управління духовкою проста і інтуїтивно зрозуміла: за допомогою трьох поворотних механічних ручок ви можете вибрати необхідну програму готування, встановити температуру та запрограмувати таймер. Наявність останнього позбавляє вас необхідності запам'ятовувати, коли ви помістили страву в духовку, і прораховувати, як довго вона вже готується. Після закінчення заданого часу духовка самостійного вимкнеться і подасть звуковий сигнал. Вам залишиться тільки дістати готову страву, розділити на порції і подати її до столу.

Ідеальна чистота без особливих зусиль
Підтримувати чистоту духової шафи просто, як ніколи. Дверцята та внутрішнє скло легко знімаються, полегшуючи доступ до камери. Спеціальне покриття стінок перешкоджає накопиченню забруднень, тому після закінчення приготування можна просто протерти їх вологою губкою. Для підвищення зручності догляду інженери Pyramida оснастили виріб знімними хромованими напрямними. На те, щоб витягти їх з духовки, промити та встановити на місце, у вас піде не більше 3 хвилин.

Усе необхідне в комплекті
У комплекті з духовкою поставляються міцна решітка з термостійкої нержавіючої сталі, універсальне деко з глибокими бортами, а також практична ручка-рогач. З її допомогою можна швидко дістати деко, не ризикуючи обпектися.

Технологічно й інтуїтивно зрозуміло
Кожна дрібниця продумана для того, щоб готувати було простіше - тепер і підказки, завжди будуть під рукою. На внутрішньому склі дверцят нанесені інтуїтивно зрозумілі піктограми з підказками режиму, температури та рівня, на якому страва досягне кращого результату.

Ефективна система охолодження
Навіть якщо духова шафа розташована впритул до іншої кухонної техніки або меблів, вам не доведеться побоюватися за їх збереження. Модель оснащена системою тангенціального охолодження, що запобігає перегріву корпусу духовки та забезпечує його швидке охолодження після закінчення готування.

Надійний вибір
Ми докладаємо величезних зусиль, щоб ви отримували задоволення від використання нашої продукції, і допоможемо з рішенням будь-яких непередбачуваних ситуацій, що стосуються техніки Pyramida.
Уся техніка ретельно перевіряється, тестується і строго контролюється службою контролю якості компанії Pyramida Technik. Саме тому на всю вбудовану техніку Pyramida Ви отримуєте три роки повної гарантії офіційного виробника - безкоштовно!

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Механічне

Перемикачі

Поворотні

Дисплей

Немає

Клас енергоспоживання

А

Енергоспоживання, кВт/год

0.65

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

45

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Кількість режимів

4

Особливості

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Традиційний (емаль легкого очищення)

Тип направляючих

Знімні

Кількість рівнів направляючих

5

Кількість скла дверцят

2 скла

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

44.7 x 59.4 x 55

Вага, кг

32.4

Основний колір

Чорний