Код: 6381920 Електрична духова шафа Whirlpool OAKZ9 6200 CS IX

  • Артикул: OAKZ9 6200 CS IX
  • Тип духовки: Електрична
  • Корисний об'єм: 73 л
  • Тип очищення: Гідролізний
  • Розмір (Ш х В х Г): 59.5 x 59.5 x 56.4 см

Гарантія: 12 місяців

Технологія 6th SENSE
Кращі інновації для чудових результатів
Вдосконалюйте свої кулінарні навички разом з технологічною духовою шафою WHIRLPOOL. Оснащена інноваційною технологією 6th Sense, вона точно оптимізує процес приготування для різних страв. Вбудовані сенсори автоматично визначать вагу та підберуть потрібну температуру для кращого пропікання. При цьому, духова шафа буде розумно витрачати електроенергію.

Cook3
Для щоденних і святкових страв
Завдяки технології Cook3 ви зможете готувати відразу 3 страви. Розміщуйте ягідний пиріг, лазанью і цілу індичку на окремих рівнях, не турбуючись про змішування їх запахів.

Multiflow
Рівномірна теплова обробка
Економте час приготування з технологією Multiflow. Об'єднуючи роботу системи вентиляції та нагрівальних елементів, духова шафа буде ефективно прогрівати камеру. Завдяки цьому ваші страви чудово пропечуться за лічені хвилини.

Ready2Cook
Швидко та смачно
Приступайте до приготування без попереднього розігріву духовки. Технологія Ready2Cook дозволить насолоджуватися чудовими стравами в рази швидше. При цьому технологічний WHIRLPOOL буде розумно витрачати час і енергоресурси.

Гідролітична система очищення
Видалення плям одним рухом
Забудьте про виснажливе очищення духової шафи від жиру, кіптяви та залишків їжі. Просто активуйте гідроліз, щоб пара розм'якшила все забруднення. Тепер можете навіть не використовувати миючі засоби. Просто протріть губкою камеру духової шафи та насолоджуйтеся ідеальною чистотою.

2 рівні телескопічних направляючих
Максимум комфорту
Отримайте абсолютну свободу пересування страв усередині духової шафи. Завдяки двом рівням телескопічних направляючих ви легко зможете ставити та витягувати посуд будь-якого розміру.

SoftClosing
Автоматичне підтягування дверцят
Оцініть продуманий дизайн духової шафи. Завдяки автоматичному доводчику SoftClosing WHIRLPOOL тихо та плавно закриє дверцята від вашого легкого натискання на них.

Захист від дітей Child lock
Блокування управління
Створена з увагою і турботою, сучасна духова шафа WHIRLPOOL забезпечить максимальну безпеку найменших домочадців. Просто затисніть комбінацію кнопок на кілька секунд, щоб заблокувати панель управління до кінця приготування.

Спеціальне покриття
Для ідеально чистої поверхні
Насолоджуйтесь блискучою поверхнею вашої духової шафи. Тепер вона не буде збирати відбитки від дотиків - усе завдяки спеціальному покриттю.

Енергоефективність: клас А 
Знизить витрату електроенергії
Технологічна духова шафа дозволить економно витрачати електроенергію. Відповідаючи класу енергоефективності А+, вона буде до 30% менше споживати ресурс, одночасно піклуючись про екологію.

Місткість 73 л
Максимум простору для ваших страв
Компактна та простора духова шафа подарує абсолютний комфорт користування. З об'ємом 73л вона дозволить готувати страви відразу на 5 рівнях. Велика піца на всю сім'ю або велика курочка для гостей - у вас тепер безмежні можливості вибору.

Досконалий зовнішній вигляд (Absolutе)
Стильний і сучасний дизайн
Насолоджуйтесь абсолютною гармонією стилю разом з технікою WHIRLPOOL. Ідеально поєднуючись з іншим кухонним обладнанням, духова шафа стане відмінним доповненням сучасної кухні. 

Тип духовки

Електрична

Тип керування

Електронне

Перемикачі

Поворотні

Сенсорні

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А+

Енергоспоживання, кВт/год

0.91

Основні характеристики
Корисний об'єм, л

73

Гриль

Електричний

Конвекція

Є

Особливості

Захист від дітей

Підсвітка

Таймер

Тип очищення

Гідролізний (очищення парою)

Тип направляючих

Телескопічні

Кількість рівнів направляючих

2

Кількість скла дверцят

3

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

59.5 x 59.5 x 56.4

Монтажні розміри (Ш х В х Г), см

60 x 56 x 55.6

Основний колір

Нержавіюча сталь