Код: 6519849 Електробритва Remington R3000 Style Series

  • Артикул: 41206560100
  • Тип: Роторна (обертальна)
  • Призначення: Для чоловіків
  • Тип гоління: Сухе
  • Живлення: Від акумулятора

Гарантія: 2 роки

Першокласна ефективність
Remington R3000 STYLE SERIES - це запорука ефективного та комфортного гоління. Модель має 3 високоякісні бритвені головки, які з легкістю повторюють усі контури тіла, забезпечуючи найкращий результат. Неможливо обійти стороною і сталеві леза Dual Track, вони легко справляються навіть з найгустішою і жорсткою щетиною.

Унікальний стиль
Створюєте ви гладкі чіткі лінії бороди або триденну щетину - неважливо, адже серія Style R3 дозволяє реалізувати навіть найсміливіші ідеї. Тример і функція 3-денного стайлера для укладки щетини зробить ваш зовнішній вигляд унікальним і дозволить завжди бути на висоті.

Продумана конструкція
Зовнішній вигляд Remington R3000 STYLE SERIES представлений сучасним дизайном, який відмінно поєднує в собі практичність і стиль. Ергономічна рукоятка відмінно відчувається в руці, а компактні розміри дозволяють зручно зберігати та легко транспортувати модель. Крім того, у комплекті йде спеціальна щітка, яка значно полегшить догляд за бритвою.

Деталізація стилю
Спеціальний вбудований тример подбає, щоб ваш зовнішній вигляд був ідеальним. Він допоможе сформувати акуратні лінії бороди, привести в порядок бакенбарди та навіть прибрати довші пасма волосся. Якщо ж ви надаєте перевагу стилю 3-х денної щетини, тоді просто прикріпіть до голівки бритви спеціальну насадку-стайлер. Вона простежить, щоб волосся на обличчі були доведено до ідеальної довжини.

Підвищена продуктивність
Remington R3000 STYLE SERIES має подвійний ряд лез, який гарантує більший радіус дії волосків за один рух. При цьому завдяки гнучким властивостям лез і спеціальній шарнірній шийці ви зможете насолодитися ідеальною гладкістю, незалежно від контурів вашого обличчя. 

Тип бритви

Роторна (обертальна)

Призначення

Для чоловіків

Тип гоління

Сухе

Кількість головок для бриття/сіток

3

Тип триммера

Висувний

Очищення під струменем води

Немає

Система автоматичного очищення

Немає

Особливості

Автоперемикання напруги (100-240 В)

Плаваюча бриюча система

Подвійний ряд лез

Антимікробне покриття

Гнучкі леза та поворотна головка

Покращений відкидний тример з лезами ComfortTrim

Живлення

Від акумулятора

Розміри, см

15 х 5.9 х 5.9

Вага, г

240

Колір

Чорний