Код: 6664407 Електробритва Remington XR1500 Ultimate Series RX5

  • Артикул: 41213560100
  • Тип: Роторна (обертальна)
  • Призначення: Для чоловіків
  • Тип гоління: Сухе
  • Живлення: Від акумулятора

Гарантія: 2 роки

Гладкий стиль
Стильна електробритва Remington XR1500 Ultimate Series RX5 з удосконаленою плаваючою головкою легко та швидко усуне небажану рослинність на голові, обличчі та шиї, гарантуючи бездоганну гладкість шкіри без подразнення, подряпин і порізів. Максимально контактна стрижка з результатом 0,2 мм довжини без шкоди здоров'ю шкірних покривів – найкраща пропозиція від популярного американського бренду.

Універсальне рішення
Абсолютна герметичність корпусу із захистом за стандартом IPX7 – гарантія безпечної та довговічної служби навіть за умов підвищеної вологості. Корпус легко витримує короткочасне занурення під воду, що полегшує догляд виробу та підвищує комфорт експлуатації. Користувачу доступні як сухий, так і вологий тип гоління, що сприяє зниженню подразнення чутливої шкіри. Застосування додаткових пом'якшувальних засобів полегшує процес і позбавляє неприємних наслідків.

Плавне ковзання
Гнучка основа системи гарантує максимально тісне прилягання до шкіри. Ріжучі головки швидко адаптуються під форму голови та дуже точно повторюють кожен контур, що підвищує ефективність і дозволяє досягти чудової гладкості гоління. Високоміцні леза з нержавіючої сталі легко ковзають по шкірі, з надзвичайною точністю зрізаючи як довгі волоски, що відросли, так і коротку, густу щетину, що забезпечує максимальний комфорт, безболісність і високу оперативність процедури.

Практичний підхід
Можливість зняти насадку полегшує догляд за пристроєм у рази. Леза досить злегка сполоснути під проточною водою, а зістрижене волосся збирається в спеціально передбаченій кишені на корпусі Remington XR1500 Ultimate Series RX5 і не створює безлад навколо. М'який дорожній чохол у відповідному стилі дозволить безпечно зберігати та перевозити електробритву, а компактні габарити та легка вага перетворюють модель на універсальний дорожній варіант.

Точний контур
П'ять голів гоління з унікальною технологією руху забезпечує максимально широке захоплення волосяної частини голови, що прискорює процес гоління і позитивно позначається на його якості. Висувний вбудований тример дає можливість коригувати контури рослинності на обличчі, оформляти краї бороди, вусів і бакенбард, що дозволить довести образ до досконалості. Модель на акумуляторі підтримує 50 хвилин безперервної роботи, і за 2 години заряд повністю відновлюється. 

Тип бритви

Роторна (обертальна)

Призначення

Для жінок

Тип гоління

Сухе

Кількість головок для бриття/сіток

5

Тип триммера

Відкидний

Очищення під струменем води

Є

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

50 хвилин

Час зарядки акумулятора

120 хвилин

Розміри, см

9.3 х 8.7 х 7

Вага, г

195

Колір

Чорний