Код: 6307164 Електрочайник Ariete 2877 BG

  • Артикул: 00C287703AR0
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2000 Вт
  • Матеріал: Метал/Пластик

Гарантія: 12 місяців

Вишуканий дизайн
Чайник Ariete 2877 Vintage - ідеальний подарунок для всіх, хто любить стильну та красиву техніку: його ніжно-блакитний корпус гармонійно доповнюється бежевими вставками та блискучими металевими деталями. Він має досить незвичайну для електричного чайника форму. Елегантний дизайн цього приладу привнесе в інтер'єр нотку вінтажного колориту та зробить вашу кухню затишною. Чайник простий в експлуатації і безпечний - його стіни не перегріваються навіть під час роботи. Якщо ви приймете рішення придбати Ariete 2877 ви залишитеся задоволені своїм вибором.

Висока потужність
Потужність даної моделі становить 2000 Вт, чого буде цілком достатньо, щоб швидко закип'ятити воду для приготування ваших улюблених гарячих напоїв. Об'єм чайника становить 1.7 л, тому ви зможете приготувати відразу кілька порцій чаю, розчинної кави або трав'яного відвару. Велика ергономічна ручка та зручна кришка роблять використання приладу максимально комфортним. Передбачений індикатор рівня води. Кнопка ввімкнення розташовується прямо під індикатором води. При закипанні прилад вимкнеться автоматично.

Простий догляд
Ціна Ariete 2877 Vintage виправдана його відмінними робочими характеристиками та незвичайним дизайном. Прихований нагрівальний елемент гарантує швидке нагрівання води та легке очищення приладу. Чайник простий у догляді: усе, що вам потрібно буде робити, - промивати знімний фільтр, розташований всередині приладу, і час від часу чистити від накипу. Підставка даної моделі дозволяє обертати прилад на 360 градусів, тому ви можете поставити його з будь-якого боку, як вам буде зручніше. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2000

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Обертання на 360°

Захист

Від перегріву

Фізичні параметри
Розміри, см

28 x 23 x 20

Вага, кг

1.35

Колір

Бежевий