Код: 6566795 Електрочайник Laretti LR-EK7514

  • Артикул: LR-EK7514
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 1500 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь

Гарантія: 3 роки

Ефектність і практичність
Laretti LR-EK7514 - електричний чайник, простий і ефективний одночасно від компанії Laretti. Чайник буде прекрасним доповненням до кожної кухні та подарує безліч приємних моментів, пов'язаних з домашнім затишком. Чайник виконаний з якісних матеріалів і має довгий термін служби.

Технічні характеристики
Корпус Laretti LR-EK7514 виконаний з безпечних матеріалів, нержавіючої сталі, пластик у складі не містить шкідливих BPA-елементів. Потужність чайника складає 1500 Вт, такий параметр гарантує швидке нагрівання пристрою. Об'єм резервуара для води становить 1,7 літра. Дизайн чайника, досить продуманий для зручного очищення.

Режими роботи
Laretti LR-EK7514 має вбудованих мікрофільтр на носику, який можна знімати та замінювати. Він утримує найменші частинки накипу та інших шкідливих речовин, роблячи ваш напій смачним і безпечним для споживання. Широке відкриття кришки необхідно для того, щоб убезпечити себе від опіку гарячою парою.

Доступні можливості
Laretti LR-EK7514 має спеціальний знімний фільтр, який затримує накип та інші шкідливі речовини. Таким чином, вода, яку ви будете пити з даного чайника, буде абсолютно безпечною. Кришка приладу може відкриватися на 180⁰, такий широкий кут відкриття сприяє безпечній експлуатації.

Захисні функції
Купити чайник Laretti LR-EK7514 можна за доступною ціною, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Функція захисту вимкне чайник при автоматичному закипанні або якщо води в резервуарі зовсім не буде. Пристрій захищений від перегріву, а нагрівальний елемент має ізоляцію від можливого попадання води. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

1500

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Оснащення

Індикатор рівня води

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Внутрішня підсвітка резервуару

Фізичні параметри
Колір

Нержавіюча сталь, чорний