Код: 5668745 Електрочайник Philips HD-4670/20

  • Артикул: HD4670/20
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2400 Вт
  • Матеріал: Метал/Пластик

Гарантія: 2 роки

Стильний чайник з унікальною функцією: індикатор кількості води на 1 чашку. Цей чайник дозволяє уникнути кип'ятіння зайвої кількості води та зберігає до 66% електроенергії, зменшуючи, таким чином, негативний вплив на навколишнє середовище.

Простота в експлуатації
Складнощів у житті і так вистачає, і така проста річ, як кип'ятіння води не повинно створювати вам абсолютно ніяких труднощів. Творці PHILIPS HD-4670/20 з розумінням ставляться до ваших потреб, тому створили чайник, який не тільки зручний в експлуатації, але і при зберіганні не створює ніяких проблем. Зберігання шнура в підставці для чайника в спеціальному відсіку дозволяє вам не «плутатися» з дротом при перенесенні та зберіганні чайника.

Так часто буває, що коли нам потрібна тільки 1 чашка окропу, ми гріємо значно більше води. При цьому витрачається більше енергії, та й зайву кип'ячену воду часто доводиться просто виливати. Це проблема вирішена завдяки PHILIPS HD-4670/20. Індикатор на одну чашку дозволяє закип'ятити рівно стільки води, скільки потрібно. Якщо ви закип'ятите рівно стільки води, скільки потрібно, ви економите до 66% енергії і води, вносячи свій внесок у захист навколишнього середовища.

Бездротова підставка з поворотом на 360° для комфортного використання чайника.
Щоб забезпечити вам максимальну безпеку при використанні цього електрочайника, розробники забезпечили його підсвічуванням, яке спалахує при використанні, а також фіксується кришка на шарнірі, що не нагрівається, - максимум простоти та безпеки. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2400

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Блокування кришки

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

При вмиканні без води

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

0.75

Розміри, см

16.2 x 24.5 x 24.5

Колір

Полірований метал, чорний