Код: 6475695 Електрочайник Redmond RK-G210S

  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2200 Вт
  • Матеріал: Скло/Пластик

Гарантія: 2 роки

REDMOND RK-G210S - електричний чайник з технологією дистанційного керування через мобільний додаток Ready for Sky, а також за допомогою голосових команд Аліси - асистента, вбудованого в додатку Яндекс.

Для кип'ятіння і нагріву води
Об'єм чайника - 1, 7 л. Щоб закип'ятити воду, чайнику потрібно 2-3 хвилини. Також G210S може нагріти воду без кип'ятіння до встановлених 40, 55, 70 або 85 °C або до будь-якої іншої температури з точністю до 1 °С, яку ви можете встановити через додаток.

Ви запросили друзів на чаювання? Щоб не вмикати чайник по кілька разів, просто активуйте режим «Автопідігрів», і SkyKettle до 12 годин поспіль буде підтримувати потрібну температуру води.

Функція Smart Boil
Контролюйте зі смартфона інтенсивність кип'ятіння води в чайнику - це дозволить уникнути рясного пароутворення і домогтися оптимального рівня мінералізації кип'яченої води. Інтенсивно кип'ятіть жорстку водопровідну воду, і навпаки знизьте інтенсивність, для збереження природного рівня мінералізації очищеної артезіанської води.

Налаштування підсвічування
SkyKettle G210S оснащений програмованим світлодіодним підсвічуванням. Тому чайник може виконувати функції світильника, нічника, світломузики для домашніх вечірок і навіть ігрового гаджета для дітей. З смартфона ви можете:

• вибрати кольори підсвічування і налаштувати логіку їх перемикання. Кольори SkyKettle можуть плавно переливатися, змінюватися залежно від температури нагріву води, а також у такт музиці - режим «Дискочай»;

• активувати режим «Нічник» - колба чайника буде злегка підсвічуватися навіть у неактивному стані;

• увімкнути дитині одну з трьох розвиваючих ігор: «Вгадай колір», «Тренуй увагу» або «Тренуй пам'ять».

Додаткові переваги
Активуйте в додатку опцію «Свіжа вода», і отримуйте повідомлення про необхідність зміни води.

Бонус додатка - вбудована книга рецептів приготування чаю. Хочете приготувати ароматний східний чай або оригінальний зігріваючий чай з перцем? Просто відкрийте потрібний рецепт, підготуйте інгредієнти та запустіть підігрів води до потрібної для заварки цього напою температури в один клік. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2200

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Скло

Пластик

Функції

Підігрів до заданої температури

Керування телефоном

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Внутрішня підсвітка резервуару

Захист

Вимкнення при знятті з бази

При вмиканні без води

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

0.7

Розміри, см

24.5 х 21.5 х 13.5

Вага, кг

0.7

Колір

Чорний