Код: 6586637 Електрочайник Redmond RK-M124-E

  • Артикул: RK-M124-E
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.5 л
  • Потужність: 2200 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь/Пластик

Гарантія: 2 роки

Електричний чайник REDMOND M124-E з функцією термоса швидко закип'ятить воду та буде зберігати її гарячої протягом деякого часу. Об'єм RK-M124-E - 1,5 літра, цього вистачить, щоб зробити гарячі напої на компанію з 4-5 чоловік.

Металева колба
Внутрішня колба чайника виготовлена і​​з цільного металу: на ній немає швів і стиків. На відміну від інших чайників, які можуть почати протікати через деякий час інтенсивної експлуатації, колба RK-M124-E надійно захищена від протікання.

Подвійні стінки
Корпус RK-M124-E зроблений з неіржавіючої сталі та пластику. Матеріали не виділяють шкідливих речовин при нагріванні, відрізняються зносостійкістю, високою міцністю, довговічністю.

Особливість даної моделі - адіабатний корпус. Подвійні стінки, між якими є повітряний прошарок, відмінно зберігають тепло. За рахунок цього вода всередині колби довго не остигає.

Крім того, із зовнішнього боку корпус RK-M124-E практично не нагрівається - на ваших руках не буде опіку, навіть якщо ви випадково доторкнетеся до чайника, який нещодавно закипів.

Кнопка-індикатор
Завдяки кнопці ввімкнення з вбудованою світлодіодною індикацією ви зможете бачити, працює чайник у даний момент чи ні.

Стабільний контакт
Контактна група STRIX®, вбудована в чайник REDMOND M124-E, розрахована на 12 тис. циклів увімкнення/вимкнення. Контролер STRIX® забезпечує безперебійну подачу струму на ТЕН чайника. Вбудований датчик автоматично вимикає чайник:

  • після закипання води
  • при відсутності води в колбі

Поворот на 360°
Електрочайник REDMOND M124-E можна повертати на підставці навколо своєї осі. Це можливо за рахунок розташування контактної групи STRIX® у центрі підставки. Легко ставте чайник на підставку, повертайте його як хочете, наприклад, направте носик у сторону, щоб гаряча пара не потрапила на меблі. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,5

Потужність, Вт

2200

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Оснащення

Фільтр від накипу

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

При вмиканні без води

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

0.7

Вага, кг

0.89

Колір

Білий