Код: 6534781 Електрочайник Redmond RK-M129

  • Артикул: RK-M129
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2200 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь/Пластик

Гарантія: 2 роки

Електрочайник REDMOND M129 з функцією термоса. Чайник RK-M129 довго зберігає тепло. Модель оснащена потужним нагрівачем 2150 Вт - чайник швидко закип'ятить воду, щоб ви могли заварити 5-6 чашок чаю, приготувати сніданок для великої компанії.

Функція термоса
Корпус RK-M129 подвійний, зроблений з матового термостійкого пластику та шліфованої нержавіючої сталі. За рахунок подвійних стінок, між якими є повітряний прошарок, чайник довго зберігає воду гарячою. Ви відволіклися і не приготували чай або інший напій відразу після закипання чайника? Ви зможете зробити це через деякий час, вам не доведеться гріти воду повторно.

Пластикове покриття корпусу захистить вас від опіку, якщо ви випадково доторкнетеся до корпусу приладу, коли він розігрітий.

Зручний у використанні
Чайник оснащений механічним перемикачем, який виконує функцію світлового індикатора: загоряється при ввімкненні, гасне відразу після того, як вода закипить.

Прозора шкала з градацією на корпусі RK-M129 допоможе визначити рівень води в колбі. Кришка електрочайника відкривається без зусиль, легким натисканням на кнопку у верхній частині ручки.

Захищений від перегріву
RK-M129 має вбудовану систему безпеки. Спеціальний контролер автоматично вимикає прилад після закипання, а також коли колба порожня або рівень води знаходиться нижче позначки MIN.

Контактна група Strix® у чайнику REDMOND витримує більше 12 000 циклів закипання, тому система, що забезпечує подачу струму на нагрівач, буде стабільно та справно працювати дуже довго.

Легко повертається
Чайник REDMOND можна повертати на 360°, оскільки контактна група розташована по центру підставки. Розвертайте чайник у будь-яку сторону так, щоб гаряча пара, що виходить з носика не пошкодила меблі, техніку, шпалери. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2200

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Оснащення

Фільтр від накипу

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

Вимкнення при знятті з бази

При вмиканні без води

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

0.75

Розміри, см

23.5 х 22.5 х 13.5

Вага, кг

0.8

Колір

Білий