Код: 6579754 Електрочайник Redmond RK-M1721-E

  • Артикул: RK-M1721-E
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2100 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь

Гарантія: 2 роки

Насолоджуйтеся улюбленими напоями з унікальним чайником Redmond RK-M1721-E. Чайник має потужність 2100 Вт якої цілком достатньо для ефективного нагріву води, при цьому апарат відрізняється високою економічністю. Він вміщує в собі 1.7 л води, завдяки чому відмінно підходить як маленької, так і великої сім'ї.

Фізичні особливості чайника Redmond RK-M1721-E
Сталевий корпус надійно захищає всі деталі чайника від пошкоджень. Елегантний дизайн відмінно виглядає в кухонному інтер'єрі, а невеликі розміри заощадять простір. Чайник відрізняється своєю простотою, завдяки чому значно менше ламається. Він не потребує особливого догляду та має відмінні експлуатаційні якості.

Функціональні можливості Redmond RK-M1721-E
Завдяки індикатору рівня води ви завжди зможете дізнатися, скільки рідини в чайнику. Апарат має функцію автоматичного вимкнення при закипанні води, що не може не радувати, а функція автоматичного вимкнення при відсутності води вбереже апарат від поломок і значно збільшить експлуатаційний термін.

Корисні доповнення
Redmond RK-M1721-E має світлову індикацію роботи, завдяки якій ви завжди будете в курсі робочих процесів. Вбудований фільтр буде вести ефективну боротьбу проти накипу, а відсік для шнура подбає про зручне зберігання. До того ж чайник має демократичну ціну, завдяки якій стає доступним для кожного. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2100

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

При вмиканні без води

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

0.75

Розміри, см

22.3 х 21.5 х 15.5

Вага, кг

1

Колір

Нержавіюча сталь