Код: 6670885 Електрочайник Redmond RK-M216S-E

  • Артикул: RK-M216S-E
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2200 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь/Пластик

Гарантія: 2 роки

REDMOND SkyKettle RK-M216S - сучасний електричний чайник-термос, яким можна управляти не лише вручну, але і дистанційно через мобільний додаток Ready for Sky або за допомогою голосових команд асистентам Яндекс (Аліса) і Google (Google Assistant).

Вибір температури нагріву
Об'єм чайника - 1.7 літра. Щоб закип'ятити воду, M216S буде потрібно 2-3 хвилини. Також SkyKettle може нагріти воду без кип'ятіння - до попередньо встановлених 40, 55, 70 або 85 °C при ручному встановленні або до іншої температури з точністю до 1 °С при управлінні через додаток.

Управління зі смартфона
Додаток Ready for Sky відкриває додаткові можливості розумного чайника. Ви зможете не лише вибрати температуру нагрівання, але і:

  • встановити розклад роботи
  • в один клік з рецепта в додатку закип'ятити воду для вподобаного напою
  • встановити мелодійний будильник і, прокидаючись, запускати кип'ятіння води для ранкової чашки чаю або кави, не встаючи з ліжка
  • замовити чай з доставкою додому за допомогою вбудованого сервісу SkyMarket.

Автопідігрів
Повертаєтеся додому та вже мрієте про чашку гарячого чаю? Активуйте зі смартфона функцію підтримки температури води. Чайник нагріє воду та буде підтримувати її теплою протягом 12 годин. Навіть якщо ви затримаєтеся в дорозі, до вашого приходу вода буде готова для заварювання напою.

Адіабатний корпус
У розумного чайника подвійні стінки. Завдяки повітряному прошарку між зовнішніми стінками корпусу та вбудованою колбою, чайник відмінно утримує тепло. Закип'ячена вода остигає набагато повільніше, тому вам не доведеться вмикати чайник знову та знову.

При кип'ятінні зовнішні стінки чайника практично не нагріваються - ви не обпечетесь, навіть якщо випадково торкнетеся приладу.

Автовимкнення
Розумний M216S оснащений надійною контактною групою Strix®, завдяки її чутливим датчикам прилад автоматично вимикається при закипанні, що дозволяє уникнути зайвого пароутворення і випадкового розпліскування окропу. Датчики контактної групи можуть визначити і те, що в колбі недостатньо води, тому випадкові поломки від перегріву практично виключені. Також прилад вимикається при знятті з підставки.

Рецепти в додатку
Відкрийте вбудовану в додаток книгу рецептів, у ній зібрані правила заварювання унікальних чаїв і різноманітних напоїв. Сподобався один з рецептів? Запустіть нагрів, натиснувши кнопку старт і розумний SkyKettle нагріє воду для обраного напою. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2200

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Функції

Підтримка температури

Керування телефоном

Оснащення

Блокування кришки

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Подвійні стінки

Особливості

Терморегулятор: ступінчастий (на ручці) та безступінчатий (через додаток RFS)

Вибір температури нагріву води 40, 55, 70, 85, 100 °C

Розумне кип'ятіння (Smart Boil)

Приготування гарячої води без кип'ятіння

Автоматична підтримка заданої температури води до 12 годин

Захист

Вимкнення при знятті з бази

При вмиканні без води

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

0.7

Розміри, см

23.5 х 20.5 х 15

Вага, кг

1.1

Колір

Білий