Код: 6444184 Електрочайник Tefal KI730132

  • Артикул: KI730132
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2400 Вт
  • Матеріал: Скло

Гарантія: 2 роки

Стильний і екологічний дизайн
Скляний чайник Tefal KI730132 виготовлений з якісного, прозорого скла. Має сучасний, стильний дизайн. Зручний і практичний у використанні. При кип'ятінні води відсутній запах, оскільки виготовлений з екологічно чистого матеріалу. При кип'ятінні, не виділяє шкідливих для організму речовин.

Основа в 360 градусів
У чайника Tefal KI730132 кругла та практична підставка, що дозволяє поставити пристрій на неї під будь-яким кутом і попри це завжди буде функціонувати правильно.

Нагріваючий елемент
У чайниках Tefal KI730132 встановлена ​​прихована спіраль нагріву, це позитивно впливає на тривалу роботу пристрою. Проблема накипу вирішена, за рахунок того, що нагрівальний елемент захований під металевим дном. Тому, якщо навіть доводиться використовувати жорстку воду для кип'ятіння, не варто переживати про поломку.

Красиве підсвічування для приємного чаювання з друзями та рідними
При кип'ятінні води чайник оснащений підсвічуванням, яке створює атмосферу затишку та комфорту на кухні. Світиться в темряві.

Сіточка та індикація
Знімна сіточка-фільтр, яку можна чистити та мити для довготривалої роботи. Чіткий індикатор води вказує на кількість налитої рідини.

Система безпеки та технічні характеристики
Вбудована система захисту від увімкнення при порожньому чайнику. Це захищає від загорання. Також оснащений автоматичною системою вимкнення по досягненню потрібної температури. Протиковзні ніжки захищають від падіння. Оснащений захистом від перегріву. Об'єм чайника - 1700 мл. Споживана потужність становить 2200 Вт. Розміри: 18,5 х 22,5 х 21,5 см. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2400

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Скло

Оснащення

Фільтр від накипу

Блокування кришки

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Подвійний індикатор рівня води

Внутрішня підсвітка резервуару

Захист

Від перегріву

Фізичні параметри
Розміри, см

22.1 х 19.1 х 21.8

Вага, кг

1.5

Колір

Сріблястий, білий