Код: 5801211 Електрочайник Tefal KO 4108

  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.5 л
  • Потужність: 1500 Вт
  • Матеріал: Пластик

Гарантія: 2 роки

Tefal KO 4108 відповідає всім вимогам, що пред'являються до сучасних електрочайників. У його циліндричному пластмасовому корпусі чорного кольору об'ємом 1,5 літра встановлено закритий нагрівальний елемент, потужність якого становить 1500 Ватт. По обидва боки корпуса присутні прозорі смужки для стеження за рівнем води, що дуже зручно, оскільки не потрібно щоразу крутити чайником, набираючи воду. Завдяки круглій основі, у центрі якої розташовано електричний контакт, - можна без проблем розмістити чайник у будь-якому зручному положенні. Довжина кабеля живлення не дозволить ставити чайник далеко від електричної розетки, тому доведеться встановлювати його біля джерела живлення або купувати електричний подовжувач. Надлишок шнура, якщо такий є, можна акуратно намотати на котушку, розташовану на основі підставки.

Якщо чайник трохи підняти разом з підставкою або натиснути одну з 3-х кнопок, розташованих на ручці чайника, то на триразрядному індикаторі, який знаходиться у верхній частині цієї самої ручки над кнопками, відразу відобразиться температура води. Точність складає +/- 1 градус Цельсія. За допомогою великої кнопки "Пуск" запускається процес кип'ятіння. Якщо ж замість неї користувач натисне кнопку із зображенням термометра, то зможе самостійно виставити температуру на одну з наступних позначок: 50, 60, 70 або 85 градусів Цельсія. Вода підігріється до встановленої температури та залишатиметься такою протягом 3-х хвилин. Якщо ж додатково натиснути кнопку "Пуск", то Tefal KO 4108 спочатку доведе воду до кипіння, а потім буде підтримувати її температуру на необхідному рівні, підігріваючи в ті моменти, коли температура буде опускатися нижче встановленого значення. Ця функція просто незамінна при використанні чайника в офісних умовах з великим колективом і короткими перервами. Гаряча вода буде завжди під рукою, і ніхто не залишиться без чашечки ароматної кави.

Крім 5-ти ступенів нагріву в приладі є функція інтенсивного очищення води за допомогою тривалого кип'ятіння. Представники Tefal стверджують, що чим довше вода буде кипіти, тим краще вона очиститься, позбувшись від усіх шкідливих бактерій і мікроорганізмів. Називається ця функція Purify (у перекладі на російську мову - "Чиста вода"). Активується вона лівою кнопкою, на якій зображена крапля. У такому режимі чайник спочатку доводить воду до кипіння, після цього вимикається, а через п'ять секунд вмикається знову та знову вимикається - процес повторюється.

Дана модель електрочайника не просто так зветься Thermovision. Стан води, що закипає в ньому можна оцінювати як за допомогою показань термометра, так і за кольором підсвічування посуду, який плавно змінюється від синього (коли вода холодна) до червоного (коли вода гаряча).

Завдяки цифровому термометру, похід на кухню за чашкою гарячого чаю або кави не перетвориться в ризикований атракціон, оскільки температура води в чайнику завжди відома. Перевіряти готовність, торкаючись чайника рукою, зовсім не потрібно. Завдяки режиму підтримки температури води ваші сімейні чаювання стануть ще приємнішими і затишнішими - вода не стане найхолоднішою за час довгих бесід. Та й функція тривалого кип'ятіння-стерилізації буде корисною, якщо якість холодної води в будинку залишає бажати кращого.

Підсумовуючи, з упевненістю можна сказати, що власники чайника Tefal KO 4108 Thermovision отримують щось більше, ніж простий кип'ятильник. Це і хороший помічник по дому, і стильний елемент для оформлення сучасної кухні. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,5

Потужність, Вт

1500

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Пластик

Функції

Підігрів до заданої температури

Підтримка температури

Оснащення

Фільтр від накипу

Світлова індикація роботи

Дисплей

Обертання на 360°

Подвійний індикатор рівня води

Захист

Вимкнення при знятті з бази

При вмиканні без води

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

1

Колір

Чорний