Код: 6358896 Електрочайник Tefal KO150130

  • Артикул: KO150130
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.5 л
  • Потужність: 2400 Вт
  • Матеріал: Пластик

Гарантія: 2 роки

Елегантний дизайн
Tefal KO150130 - зручний, стильний, елегантний і місткий електрочайник, який буде чудово виглядати на будь-якій кухні, підкреслюючи чудовий смак свого господаря.

Технічні особливості
Потужність електрочайника Tefal KO150130 становить 2400 Вт, що дозволить йому швидко нагрівати повний об'єм води. Об'єм моделі - 1,5 літра. Нагрівальний елемент - дисковий, прихований. Він надійно захищений від утворення накипу, завдяки чому прослужить вам довго і ефективно.

Конструктивні особливості
Даний електрочайник обладнаний захисним фільтром, який не дасть потрапити дрібним смітинкам у вашу чашку. Він легко знімається і миється, з доглядом за ним не буде у вас ніяких проблем. Для комфорту користувачів і безпечної експлуатації приладу передбачено захист від безводної роботи, автоматичне вимкнення при закипанні й індикатор увімкнення. Встановлюється для роботи чайник на круглу підставку, яка забезпечує можливість його обертання на 360 градусів, вам буде розвертати чайник і добиратися до ручки, не дивлячись на те, з якого боку ви до нього підійшли.

Матеріали виготовлення
Корпус виготовлений з високоміцного, термостійкого та екологічно безпечного пластику, який відрізняється стійкістю до пошкоджень, високого нагрівання і в процесі експлуатації не виділяє у воду небезпечні або шкідливі речовини. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,5

Потужність, Вт

2400

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Пластик

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

Вимкнення при знятті з бази

При вмиканні без води

Від перегріву

Фізичні параметри
Розміри, см

22.6 х 22.3 х 16.3

Вага, кг

0.8

Колір

Білий, чорний