Код: 6417624 Електрочайник Tefal KO250830

  • Артикул: KO250830
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 2400 Вт
  • Матеріал: Пластик

Гарантія: 2 роки

Вишукані дизайнерські рішення
Електричний чайник Tefal KO250830 - зручний у використанні, потужний і місткий прилад для нагрівання води. Якісні матеріали зберігають смак води без змін. Модель має кілька дизайнерських рішень, які виділяють її серед аналогічних товарів. Чорна поверхня пластикового корпусу виконана рифленою, що надає зовнішньому вигляду вишуканості. Кришка електроприладу нагадує елемент класичного заварного чайничка та зроблена повністю знімною.

Дисковий нагрівач
Електрочайник Tefal KO250830 з потужністю у 2400 Вт за лічені хвилини виконає кип'ятіння рідини за допомогою прихованого типу дискового нагрівального елементу. Під'єднання до побутової електромережі відбувається за допомогою кабелю довжиною в один метр. Для зручності в підставці приладу є спеціальний відсік для зберігання невикористаної частини шнура. Матеріал покриття нагрівального диска - нержавіюча сталь.

Місткість електрочайника
Tefal KO250830 місткістю 1,7 літра. На корпусі з боку рукоятки нанесена шкала для контролю за рівнем води в чайнику. Ручка закритої форми з хромованими естетичними вставками. Керування приладом механічне, за допомогою зручної клавіші ввімкнення/вимкнення, яка розміщується під ручкою. Кришка повністю знімається. Крім стильного дизайнерського рішення має і практичне значення: покращує доступ до внутрішньої частини електроприладу. Це робить наливання води комфортнішим, а також спрощує чищення.

Поворот на 360°
Електричний чайник Tefal KO250830 встановлюється на круглу підставу. Така форма дозволяє надійно фіксувати чайник у будь-якому положенні з розворотом на 360 градусів. Фільтр від накипу знімний. При знятті колби з бази пристрій автоматично вимикається. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

2400

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Пластик

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Світлова індикація роботи

Захист

Вимкнення при знятті з бази

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

1

Розміри, см

22.8 x 16.7 x 22.4

Вага, кг

1.18

Колір

Чорний